Uslove

Informacije na ovoj web stranici ne smiju se ni na koji način smatrati medicinskim savjetom ili koristiti za prevenciju, dijagnosticiranje ili liječenje bilo koje bolesti. Nemojte se samo-liječiti, posavjetujte se s liječnikom.

Svakako slijedite upute na naljepnici svakog proizvoda koji kupite. Uvijek se posavjetujte sa svojim liječnikom prije upotrebe bilo kojeg proizvoda koji vidite na ovoj web stranici.

Autorska prava

i-mall.hr/blog zadržava pravo primjene autorskih prava na sadržaj svoje web stranice. Svako neovlašteno korištenje materijala zaštićenog autorskim pravima, uključujući slike, tekst, grafiku, simbole, web grafiku i druge podatke na ovoj stranici može biti kršenje naših autorskih prava. Ako imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica o korištenju materijala zaštićenog autorskim pravima na ovoj stranici, kontaktirajte nas. Hvala što poštujete naša prava intelektualnog vlasništva.

Partnerski programi

Web stranica “i-mall.hr/blog” ima poveznice u posebnim člancima. Neke od njih su pridružene veze, što znači da kada slijedite te veze i/ili kupite proizvod putem jedne od naših pridruženih veza, možemo primiti naknadu za pokrivanje troškova naše web stranice.

Međutim, uvijek nastojimo biti nepristrani i preporučujemo samo proizvode, savjete ili usluge za koje vjerujemo da bi mogli biti korisni našim čitateljima.

Svrha web stranice

Naša stranica pruža informacije o proizvodima za ljepotu i zdravlje i namijenjena je osobama s afinitetom prema zdravom načinu života. Korisni članci o prirodnim sastojcima i njihovom djelovanju, savjeti za ljepotu i zdravlje samo su neki od sadržaja koje nudimo. Ove informacije nisu namijenjene zamjeni profesionalnog medicinskog savjeta.