Uslove

Molimo vas da pažljivo pročitate ove Uvjete prije nego što koristite našu Uslugu.

Pristup i korištenje Usluge podliježu vašem prihvaćanju i poštivanju ovih Uvjeta. Ovi Uvjeti se primjenjuju na sve korisnike, posjetitelje i druge osobe koje pristupaju ili koriste našu Uslugu.

Koristeći našu Uslugu, pristajete se obvezati na ove Uvjete. Ako se ne slažete s bilo kojim dijelom Uvjeta, molimo vas da ne koristite našu Uslugu.

Intelektualno vlasništvo

Naša Usluga, uključujući njezin izvorni sadržaj, značajke i funkcionalnosti, isključivo pripadaju i-mall.hr i njenim licencijatorima. Usluga je zaštićena autorskim pravima, trgovačkim znakovima i drugim zakonima, kako na Islandu, tako i u drugim zemljama. Bez prethodnog pisanog odobrenja i-mall.hr, naši zaštitni znakovi i trgovački izgled ne smiju se koristiti u vezi s bilo kojim proizvodom ili uslugom.

Poveznice prema drugim web stranicama

Moguće je da naša Usluga sadrži poveznice prema web stranicama ili uslugama trećih strana koje nisu u vlasništvu ili pod kontrolom i-mall.hr.

Napominjemo da i-mall.hr nema kontrolu nad sadržajem, pravilima o privatnosti ili praksom web stranica ili usluga trećih strana. Stoga se slažete da i-mall.hr neće biti odgovoran, izravno ili neizravno, za bilo kakvu štetu ili gubitak koji proizlazi ili se navodno proizlazi iz korištenja ili oslanjanja na takav sadržaj, robu ili usluge dostupne na ili putem tih web stranica ili usluga.

Toplo preporučujemo da pročitate uvjete i odredbe te pravila o privatnosti bilo koje treće strane web stranica ili usluga koje posjećujete.

Prestanak

Zadržavamo pravo da odmah prekinemo ili obustavimo vaš pristup Usluzi iz bilo kojeg razloga, bez prethodne obavijesti ili odgovornosti, uključujući, ali ne ograničavajući se na, vaše kršenje ovih Uvjeta.

Nakon prestanka, vaše pravo na korištenje Usluge odmah prestaje.

Ograničenje odgovornosti

Niti i-mall.hr, niti njezini direktori, zaposlenici, partneri, agenti, dobavljači ili povezane osobe neće biti odgovorni za bilo kakvu neizravnu, slučajnu, posebnu, posljedičnu ili kaznenu štetu, uključujući, ali ne ograničavajući se na gubitak profita, podataka, upotrebe, ugleda ili drugih nematerijalnih gubitaka koji proizlaze iz (i) vašeg pristupa ili korištenja Usluge, (ii) bilo kakvog ponašanja ili sadržaja bilo koje treće strane na Usluzi, (iii) bilo kakvog sadržaja dobivenog iz Usluge i (iv) neovlaštenog pristupa, korištenja ili izmjene vaših prijenosa ili sadržaja, bez obzira na to je li upozoren na mogućnost takve štete, na temelju jamstva, ugovora, delikta (uključujući nemar) ili bilo kojeg drugog pravnog temelja.

Izjava o odricanju odgovornosti

Korištenje naše Usluge odvija se na vaš vlastiti rizik. Usluga se pruža “KAKVA JESTE” i “KAKO JE DOSTUPNA”. Usluga se pruža bez ikakvih jamstava, izričitih ili implicitnih, uključujući, ali ne ograničavajući se na, implicirana jamstva trgovabilnosti ili prikladnosti za određenu svrhu.

Informacije dostupne na web stranici i-mall.hr imaju isključivo informativnu svrhu i ne zamjenjuju profesionalnu medicinsku konzultaciju ili liječenje.

Molimo vas da imate na umu sljedeće:

Za detaljnije informacije, pogledajte opise priložene uz svaki proizvod.

Sve informacije koje se prikazuju na web stranici ne bi trebale biti jedini faktor pri odabiru dijete, lijekova, liječenja, metoda mršavljenja i ostalog.

Prije nego što započnete bilo koji oblik liječenja, uvijek se posavjetujte sa svojim liječnikom ili drugim kvalificiranim zdravstvenim stručnjakom. Informacije na ovoj web stranici ne bi se trebale koristiti za dijagnosticiranje, liječenje ili sprječavanje bilo koje bolesti bez nadzora liječnika.

Sve informacije objavljene na ovoj web stranici, uključujući informacije o zdravlju, medicinskim i kozmetičkim uslugama, prehrani i mršavljenju, pružene su samo u informativne svrhe i ne zamjenjuju medicinski savjet, dijagnozu ili liječenje za određene uvjete.

Web stranica ne pruža nikakva jamstva ili izjave bilo koje vrste, bilo izričite ili implicitne, u vezi s informacijama koje se nalaze na ovoj stranici. Ni u kojem slučaju web stranica, njezini dobavljači sadržaja ili konzultanti neće biti odgovorni prema bilo kojoj osobi za bilo kakvu štetu proizašlu iz korištenja informacija s web stranice.

Web stranica ne snosi odgovornost za informacije, uključujući one o zdravlju, koje se pojavljuju u sadržaju i oglasima, bez obzira jesu li ih autori objavili na web stranici ili ih platile treće strane.