registracija

Otvori iMall trgovinu

Otvaranje je besplatno – testirajte bez obveze!

Kako izgleda i funkcionira iMall trgovina?

Pogledajte na primjeru!

Za koga je iMall namijenjen?

Tvrtkama, obrtnicima i domaćim radinostima koji žele izložiti svoju ponudu na internetu i tako doprijeti do velikog broja novih kupaca.

 

Koliko me košta otvaranje iMall trgovine?

Otvaranje je u potpunosti besplatno! Koristeći i-Mall platformu ne plaćate izradu aplikacije za web trgovinu i sve vezane troškove – štedite i do nekoliko desetaka tisuća kuna. Ne postoje mjesečne ili godišnje naknade!

 

Otvaranje je besplatno ali nekakve naknade ipak postoje?

Postoje – ali samo u slučaju uspješne prodaje preko web trgovine! i-Mall od trgovaca mjesečno naplaćuje proviziju za prodane artikle koja zavisi o kategoriji artikla. Na ovaj način dijelimo zajednički interes za uspješnost Vaše web trgovine – preko trgovačkog centra i marketinških ulaganja u njega trudimo se dovesti Vam što više kupaca.

 

 

Besplatno otvorite trgovinu

i-Mall vam omogućuje vlastitu web trgovinu bez fiksnih troškova i inicijalne investicije – izrada stranice, hosting, domena, sigurnosni certifikati, priključak na kartični platni sustav, mjesečne naknade, održavanje – troškovi su koje otvaranjem i-Mall trgovine nikada ne plaćate!

 

Vaša trgovina u iMall centru

Vaša trgovina na i-Mall platformi funkcionira kao samostalna web trgovina na svojoj domeni nad kojom imate potpunu kontrolu. Međutim – Vaša trgovina ne postoji samo kao samostalna trgovina već i kao trgovina integrirana u trgovački centar!

 

Administracija trgovine

Poslušali smo Vaše zahtjeve i želje, istražili moderna rješenja na stranim tržištima kako bismo izgradili administraciju koje zadovoljava sve Vaše potrebe kroz elegantno i jednostavno sučelje na hrvatskom jeziku

 

Dokumenti na dohvat ruke

Kako bi ponudili potpuno rješenje za web trgovanje kreirali smo podršku za automatsko generiranje svih važnih dokumenata kako za kupce tako i za trgovce. Narudžbenice, predračuni i računi sukladni su svim propisima i spremni za Vašeg knjigovođu!

 

Komunikacija sa kupcima

Sve poruke i upite koje ste zaprimili preko vaše web trgovine nalaze se na jednom mjestu unutar Vaše i-Mall administracije kako nikada ne biste zaboravili na važne relacije s Vašim kupcima. Poruke su grupirane prema pošiljatelju u konverzaciju kako biste lakše pratili povijest komunikacije

 

 

Sigurnost za kupce i trgovce

i-Mall platforma garantira posjetiteljima i kupcima siguran prijenos i čuvanje podataka – bilo da se radi o kupovini i kartičnom plaćanju ili bilo kojem drugom dijelu sustava gdje se upisuju osjetljivi podaci. i-Mall trgovci koriste standard zaštite bez ikakve naknade – potpuno besplatno!

 

Integrirana dostava pošiljki

Sve i-Mall trgovine po otvaranju su integrirane sa sustavom dostave pomoću kojeg svoje narudžbe mogu realizirati na cijelom području Hrvatske neovisno o tipu i vrsti naručenih artikala.