Gift set za lice

iMall kategorija: Njega kože , izlozi trgovine: Njega lica, Novo u ponudi, Kozmetika

 

Set sadrži: Multivitamiski serum protiv bora, multivitaminsku kremu za lice sa SPF-20, noćna krema za lice

 

  1. Multivitaminski serum protiv bora – NAMJENA: Zagađenje zraka, pušenje, nepravilna prehrana i hormonalne promjene su faktori koji kožu čine umornom i manje elastičnom. Za sve to je proizveden najbolji i najrevolucionarniji serum. Serum štiti kožu sa svilenom teksturom i koktelom kompleksa vitamina koji hrane kožu dajući joj zategnuti efekt i izgled.

UPUTA: Malu količinu seruma nanijeti na čistu kožu lica i vrata. Utrljati i nakon tretmana nanijeti neku od krema iz H&B kolekcije. Postupak vršiti ujutro i navečer.

  1. Multivitaminska krema za lice – NAMJENA: Lako upijajuća krema s baršunastom teksturom koja čini kožu mladolikom i sjajnom. Sadrži komplekse vitamina C i E u kombinaciji sa uljem jaglaca, buckthorna i esencije zelenog čaja, Aloa Vere i aktivnih minerala Mrtvog mora koji doprinose fleksibilnosti, sjaju i prevenciji od bora. Za sve tipove kože.

 

  1. Noćna krema za lice – NAMJENA: Bogata krema sa svilenkastom teksturom bazirana na inovativnoj tehnologiji, omogućuje optimalnu hranjivost kože. Vitamin B5 i provitamini Ai E imaju tri primarna efekta: učvršćivanje, hranjivost i zaštitu. Obogaćena je vitaminima, avokadovim, maslinovim i mrkvinim uljem, Aloe Verom i aktivnim mineralima Mrtvog mora. Koža će izgledati obnovljeno, mekano, izravnano, relaksirano i sjajno.

 

 

 

Brand: Health and Beauty