Što je iMall? iMall je internet trgovački centar gdje i Vi možete otvoriti trgovinu - brzo i besplatno! Više o iMall-u »

iMall zaštita kupaca

Pokriva vašu narudžbu - iznos artikala i poštarinu

Prvi korak

Problem sa narudžbom? Kontaktirajte trgovca.

Ako Vam artikli nisu stigli ili nisu sukladni opisu, prvo se obratite trgovcu. Pružite mu priliku za ispravak pogreške.

Drugi korak

Obavijestite iMall korisničku podršku.

Ukoliko s trgovcem ne možete dogovoriti rješenje problema kontaktirajte iMall. Dostupni smo na e-mailu podrska@i-mall.hr te na telefonu 01 / 889-0-445 od 9:00 do 17:00 h.

Treći korak

Mi ćemo intervenirati kod trgovca i pronaći rješenje.

Komunicirat ćemo sa trgovcem i pomoći Vam riješiti spor. Pružit ćemo Vam svu moguću zaštitu!

iMall zaštita kupaca

i-Mall zaštita kupca pokriva predmete kupljene na i-Mallu određenim metodama plaćanja koji nisu dostavljeni ili nisu onakvi kakvima su opisani u opisu artikla, ili u slučaju drugog prigovora kupca. Kako bi ušli u obuhvat iMall zaštite kupca predmeti moraju biti kupljeni isključivo na i-Mall web stranici. Zaštita je vremenski ograničena na 14 kalendarskih dana od dana primitka proizvoda.

i-Mall se brine o procesu rješavanja pritužbe kada kupac tvrdi da predmet nije dostavljen ili da nije onakav kakav je opisan u opisu artikla te u drugim slučajevima kada postoji prigovor kupca. i-Mall zaštita kupca je prvenstveno način za rješavanje spornih i-Mall transakcija i zamišljen je kao pomoć kupcima i trgovcima da rješe spor u nekoliko koraka. I-Mall nudi sudionicima aktivniji angažman u rješavanju problematične situacije.

Što pokriva iMall zaštita kupaca?

Sve kupovine koje kupci izvrše u skladu s Općim uvjetima a koje ne spadaju pod iznimke ili ograničenja, su pokrivena i-Mall zaštitom kupca. Bitno je za istaknuti da se i-Mall zaštita kupca primjenjuje samo na transakcije izvršene na i-Mall platformi – ona nije garancija za iste ili slične proizvode kupljene na drugi način pa čak i od istog trgovca.

Thawte Mastercard Maestro Visa Verified by Visa Mastercard Securecode Diners American Express Corvus

Radimo na prilagodbi stranica za Vašu inačicu Internet Explorer preglednika.

Preporučujemo Vam da preuzmete noviji internet preglednik kao što je Mozilla Firefox, Google Chrome ili Internet Explorer 9 kako bi odmah pristupili iMallu.