Što je iMall? iMall je internet trgovački centar gdje i Vi možete otvoriti trgovinu - brzo i besplatno! Više o iMall-u »

Walligami S

iMall kategorija: Ostalo , izlog trgovine: Vertikalni vrtovi

zvijezdice: 0.0

Walligami S je upravo kao stvoren ukoliko poželite popuniti malu prazninu na zidu ili imate malu biljčicu koja je prerasla svoju dosadno uobičajenu teglicu? Možda volite u svojoj kuhinji osjetiti svježi miris začinskog bilja? Volite pripravu zdravih obroka sa svježim začinima iz vlastitog uzgoja koji su vam pri ruci  ili ste samo oduševljeni idejom vertikalnog vrta u mini izdanju? E pa Walligami S upravo je prava zidna posuda za Vas! Ne zaboravite na djecu. I ona vole uzgajati male biljke ljubimce u svojim sobicama. Njima će se svidjeti Walligami S zasađen s biljčicom koju smo nazvali PlantPal.

kako složiti

Slaganje je lagano i zabavno. Pogledajte ovaj video ili slijedite upute koje su priložene u ambalaži svakog Walligamija.

kako zasaditi

Nakon što ste složili i oblikovali svoj Walligami, on je sada spreman za sadnju biljaka. Važno je prije same sadnje uskladiti izbor biljaka s količinom raspoloživog sunčevog svjetla na mjestu gdje ste ih predvidjeli staviti. Na internetu i u odgovarajućoj literaturi nalazi se mnogo informacija o biljkama i njihovom uzgoju i njezi.

Sama sadnja u Walligami posudu identična je sadnji u lončanice. Ne zaboravite pripremiti i nešto „alata“ za sadnju poput neke žlice i plastične vrećice (da bi zaštitili bijelo platno od zemlje i eventualno zaprljanih ruku). Također budite opušteni. To će Vam pomoći da posadite brzo, uredno i da se biljka lijepo smjesti u svoj džep. Pogledajte video.

kako zalijevati

Zalijevajte walligami polako i pažljivo tako da voda lagano prodre u donji dio džepa. Bit će Vam lakše ako izljevni otvor kantice za zalijevanje ili posude usmjerite na stražnju stranicu džepa dok istovremeno pridržavate posudu s donje strane malo odmaknutu od zida (da razina zemlje bude u vodoravnom položaju). Pričekajte trenutak ili dva da voda natopi zemlju.
To isto napravite i ako skinete walligami sa zida. Zalijevajte biljku držeći walligami u ruci tako da zemlja bude u vodoravnom položaju. U stvari je vrlo jednostavno i odmah ćete dobiti osjećaj kako zalijevati. Pokušajte osjetiti težinu zalivenog walligamija jer osjetno je lakši kad je zemlja suha. Na taj način također možete ocijeniti je li potrebno zaliti biljku.
U donjem desnom kutu nalazi se indikator od specijalne boje koji se pojavljuje kad je zemlja suha. To je “uzbuna za vodu”. Zalijte biljku i indikator će nestati
Ako biljku zalijete malo više, materijal će upiti višak vode i kapilarnim efektom voda će se penjati do gornjih dijelova i ishlapiti u okolinu!

  • Volumen zemlje: 0,6 lit
  • Dimenzije složene posude: 25x15 cm

Naša najniža cijena:
125,00 kn

Rasprodano

Spremi u listu želja

Artikal je u ponudi iMall trgovine

walligami Kontaktiraj iMall trgovinu!

Sigurna kupnja

iMall zaštita kupaca pokriva Vašu cijelu narudžbu - iznos artikala i poštarinu. Kupnja u iMall trgovačkom centru je zato 100% sigurna! Više »

Načini plaćanja

Kupovinu možete platiti pouzećem (gotovinom po primitku pošiljke), uplatom po predračunu ili karticama American Express, Diners, Visa, MasterCard ili Maestro. Više »

Poštarina i dostava

Iznos poštarine ovisi o masi artikala i broju paketa. Sve Vaše kupnje iMall dostavlja na cijelom području Hrvatske u roku 3 do 5 radna dana! Više »

Thawte Mastercard Maestro Visa Verified by Visa Mastercard Securecode Diners American Express Corvus

Radimo na prilagodbi stranica za Vašu inačicu Internet Explorer preglednika.

Preporučujemo Vam da preuzmete noviji internet preglednik kao što je Mozilla Firefox, Google Chrome ili Internet Explorer 9 kako bi odmah pristupili iMallu.