Što je iMall? iMall je internet trgovački centar gdje i Vi možete otvoriti trgovinu - brzo i besplatno! Više o iMall-u »

TENTUM - Web prodaja

ROLL- N - GO LUXURY kozmeticka torbica

iMall kategorija: Aparati i pribor , izlozi trgovine: OSTALO, CJELOKUPNA PONUDA

zvijezdice: 0.0

Ako imate puno nakita ili kozmetike, ova kozmetička torbica je kao stvorena za vas! Pomoći će vam u organizaciji stvari upotrebom praktičnih pretinaca i omogućiti da vaš nakit ili kozmetika postanu lako dostupni kada god ih trebate. Bilo da često putujete ili jednostavno želite držati sav svoj nakit i šminku na jednom mjestu, Roll-n-go kozmetička torbica omogućit će vam da jednostavno pronađete ono što vam je potrebno i držite sve na jednom mjestu! Roll-n-go torbicu odlikuje moderan i kompaktan dizajn. Njene dimenzije su 22.9 x 10.2 x 10.2 cm. Prikladna je za nošenje dragocjenosti kada putujete. Ima 4 prostrana zip pretinca koji su prozirni, pa možete vidjeti gdje ste što spremili. Torbica je jednostavna za pohranu jer se može objesiti i/ili preklopiti. Zatvara se čičkom. .Ako imate puno nakita ili kozmetike, ova kozmetička torbica je kao stvorena za vas! Pomoći će vam u organizaciji stvari upotrebom praktičnih pretinaca i omogućiti da vaš nakit ili kozmetika postanu lako dostupni kada god ih trebate. Bilo da često putujete ili jednostavno želite držati sav svoj nakit i šminku na jednom mjestu, Roll-n-go kozmetička torbica omogućit će vam da jednostavno pronađete ono što vam je potrebno i držite sve na jednom mjestu! Roll-n-go torbicu odlikuje moderan i kompaktan dizajn. Njene dimenzije su 22.9 x 10.2 x 10.2 cm. Prikladna je za nošenje dragocjenosti kada putujete. Ima 4 prostrana zip pretinca koji su prozirni, pa možete vidjeti gdje ste što spremili. Torbica je jednostavna za pohranu jer se može objesiti i/ili preklopiti. Zatvara se na čičak. u ovoj ponudi Vam donosimo ograničen broj komada limitirane serije ROLL- N - GO LUXURY kozmetičke torbice po akcijskoj cijeni.. Naručite svoju Roll-n-go Luxury torbicu i budite inn !

Naša najniža cijena:
59,60 kn

149,00Popust 60%

Već od 2 kn mjesečno

Spremi u listu želja

Artikal je u ponudi iMall trgovine

TENTUM - Web prodaja Kontaktiraj iMall trgovinu!

Redovna cijena:
68,37 kn

Cijena s popustom za plaćanje uplatom ili pouzećem:
59,60 kn

Kartice jednokratno:
63,75 kn

Kartice 2-12 rata:
66,63 kn / već od 5,55 kn/mj

Kartice 13-24 rate:
68,37 kn / već od 2,85 kn/mj

Sigurna kupnja

iMall zaštita kupaca pokriva Vašu cijelu narudžbu - iznos artikala i poštarinu. Kupnja u iMall trgovačkom centru je zato 100% sigurna! Više »

Načini plaćanja

Kupovinu možete platiti pouzećem (gotovinom po primitku pošiljke), uplatom po predračunu ili karticama American Express, Diners, Visa, MasterCard ili Maestro. Više »

Poštarina i dostava

Iznos poštarine ovisi o masi artikala i broju paketa. Sve Vaše kupnje iMall dostavlja na cijelom području Hrvatske u roku 3 do 5 radna dana! Više »

Slični artikli u ponudi:

LED lampice za bor - MULTICOLOR-100 kom

TENTUM - Web prodaja

0.0 zvijezdice

59,40 kn

99,00Popust 40%

HOT BELT - inovativni pojas za mršavljenje

TENTUM - Web prodaja

0.0 zvijezdice

89,64 kn

249,00Popust 64%

Magnetni pojas za leđa

TENTUM - Web prodaja

0.0 zvijezdice

59,60 kn

149,00Popust 60%

Thawte Mastercard Maestro Visa Verified by Visa Mastercard Securecode Diners American Express Corvus

Radimo na prilagodbi stranica za Vašu inačicu Internet Explorer preglednika.

Preporučujemo Vam da preuzmete noviji internet preglednik kao što je Mozilla Firefox, Google Chrome ili Internet Explorer 9 kako bi odmah pristupili iMallu.