Što je iMall? iMall je internet trgovački centar gdje i Vi možete otvoriti trgovinu - brzo i besplatno! Više o iMall-u »

MIZONIS
Posjeti trgovinu »Na vlastitoj domeni! Ocjena trgovine: 100

O trgovini

Lokacija: Zagreb, 10000

Ulica: Kninski trg 4

Tip: Tvrtka

Kontakt / Više...

O nama

Iz želje da se Zagrebu, Zagrepčanima i njihovim gostima, turistima ponudi nešto drugačije, nastala je kolekcija suvenira dobro poznatih uporabnih stvari poput majica, kapa, magneta, olovaka…Sa drugačijim, modernijim vizualnim identitetom. Nije da se hvalimo ali naš logo  „I LOVE ZAGREB“ i logo „ZAGREB“ su prijavljeni kod Državnog zavoda za intelektualno vlasništvo Republike Hrvatske i kao takvi su zaštićeni patentom i ako netko samo pomisli da ih kopira….Bolje da to ne radi.
Suveniri su namijenjeni i turistima, ali naravno i Zagrepčanima koji žele pokazati da vole svoj grad, bilo da nose naše majice i kape ili da na automobilu imaju magnet na kojem piše       „I love Zagreb“… Puno je načina da se pokaže koliko se voli Zagreb. Nećemo stati na ovoj ponudi, uskoro ćemo proširiti asortiman sa novim artiklima pogodnim i poželjnim za svakodnevno korištenje.
 

Kontaktirajte trgovinu MIZONIS!

 « 

Thawte Mastercard Maestro Visa Verified by Visa Mastercard Securecode Diners American Express Corvus

Radimo na prilagodbi stranica za Vašu inačicu Internet Explorer preglednika.

Preporučujemo Vam da preuzmete noviji internet preglednik kao što je Mozilla Firefox, Google Chrome ili Internet Explorer 9 kako bi odmah pristupili iMallu.