Što je iMall? iMall je internet trgovački centar gdje i Vi možete otvoriti trgovinu - brzo i besplatno! Više o iMall-u »

iMall shopping centar

Mjesto sigurne online kupovine

iMall logotip

Naši partneri: Profil Mozaik, Školska knjiga, Končar, Fokus, Autohrvatska

Shopping centar u kojem kupujete povoljno i bezbrižno

iMall se uvelike ne razlikuje od tipičnog shopping centra kakvog poznajete. Kada se na jednom mjestu nalazi ponuda velikog broja trgovina lakše je pronaći, usporediti i odabrati proizvode te kupovinu obaviti brzo i bez stresa. iMall je preslikao model trgovačkog centra u online okruženje. "Prošetati" shopping centrom i obaviti kupovinu je ugodnije ako to činite iz naslonjača štedeći energiju, vrijeme i novac. Osim što vam iMall omogućuje povoljniju kupnju već po osnovi internet medija - Vaša kupnja je i sigurnija nego u drugoj samostalnoj web trgovini. Budući da iMall platforma prilikom kupovine posreduje između Vas i trgovine u mogućnosti smo provesti zaštitu naših kupaca. iMall zaštita kupaca Vaš je instrument sigurne kupnje!

I Vi možete na iMallu otvoriti svoju trgovinu brzo i besplatno

iMall kao platforma je odgovor na pitanje kako iskoristiti sve prednosti online prodaje bez velikih inicijalnih ulaganja i kasnijih troškova. iMall se od klasičnih shopping centara razlikuje utoliko što trgovci koje okuplja ne plaćaju kvadrate trgovačkog prostora niti mjesečnu ili godišnju najamninu. Otvaranje iMall trgovine je besplatno kao i održavanje iste. Tek po realiziranoj transakciji iMall naplaćuje proviziju na prodane artikle - što znači da se trošak trgovine generira tek u trenutku kada ista počne zarađivati. Budući da dijelimo interes za uspješnu prodaju svih trgovaca ulažemo u marketing na razini centra. Otvorite trgovinu već danas - zaista Vas ništa ne košta!

iMall uključen u Google Engage

iMall zahvaljujući svom integriranom marketinškom rješenju koje se bazira na optimizaciji za tražilice, oglašavanju na Google tražilici putem Google Adwordsa, ciljano dovodi u vaše trgovine kupce koji na internetu traže upravo ono što vi nudite. Kako biste saznali dodatne pogodnosti kontaktirajte nas na naš telefon 01 889 0445.

Kontaktirajte nas:

Pitanja i probleme vezana za kupovinu i naruždbe uputite nam na mail podrska@imall.hr. Upite o otvaranju trgovine i dokumentaciju šaljite nam na ured@imall.hr. Za tehnička pitanja, programiranje i razvoj pišite na razvoj@imall.hr. Pomoći Vam možemo i oko dizajna ukoliko nam se javite na dizajn@imall.hr.

  1. Internet trgovački centar d.o.o.
  2. MBS: 080750444
  3. OIB: 59818363516
  4. IBAN: HR1724840081105667735
  5. Temeljni kapital: 70.000,00 kn

iMall okuplja tim iskusnih hrvatskih stručnjaka i entuzijasta za internet trgovinu. Ukoliko želite raditi na interesantnim i inovativnim e-commerce projektima na hrvatskom tržištu - kontaktirajte nas i pridružite se iMall timu!

Damir JelavićDamir Jelavić Izvršni direktordamir.jelavic@imall.hr

Vanja RetkovacVanja Retkovac Voditelj razvojavanja.retkovac@imall.hr

Damir BrekaloDamir Brekalo Voditelj dizajnadamir.brekalo@imall.hr

Ivana CiprićIvana CiprićVoditeljica podrškeivana.cipric@imall.hr

Domagoj DuvnjakDomagoj DuvnjakVoditelj prodajedomagoj.duvnjak@imall.hr

Thawte Mastercard Maestro Visa Verified by Visa Mastercard Securecode Diners American Express Corvus

Radimo na prilagodbi stranica za Vašu inačicu Internet Explorer preglednika.

Preporučujemo Vam da preuzmete noviji internet preglednik kao što je Mozilla Firefox, Google Chrome ili Internet Explorer 9 kako bi odmah pristupili iMallu.