Što je iMall? iMall je internet trgovački centar gdje i Vi možete otvoriti trgovinu - brzo i besplatno! Više o iMall-u »

DJEČJI SVIJET obrt

O nama

DJEČJI SVIJET je trgovina u kojoj možete naći sve za vaše najmanje praktički od prvog dana rođenja, tu su švedske pelene za široko povijanje, praktični jastuci za novorođenče, vreće za spavanje, posteljine za dječje krevetiće 6/1sa baldahinijem, posteljine za dječje krevete od 100% pamuka u raznim bojama i dezenima, plahte pamučne sa ili bez gumice, kompletnu opremu za krštenje vaših mališana(svijeće, košuljice s maramom, odjelca). Svaka naša haljina za krštenje izrađena je ručno i na tržišt dolazi pakirana u kutiji.

 Posebno smo ponosni na naša odjelca koja nisu nužno samo za krštenje(za jedan dan) kako to volimo reći.Naša odjelca izrađuju se od pamučnih tkanina- kepera, a zahvaljujući preciznosti, kvaliteti izrade te modernom kroju, hlaće, prsluk i/ili košulja mogu se nositi svakodnevno.U ponudi imamo i klasična krsna odijelca.

 Sve je Hrvatski proizvod i ponosimo se svojim proizvodnim timom koji veliku pažnju usmjeravaju na preciznost i kvalitetu izrade svakog proizvada!

Kontaktirajte trgovinu DJEČJI SVIJET obrt!

 « 

Thawte Mastercard Maestro Visa Verified by Visa Mastercard Securecode Diners American Express Corvus

Radimo na prilagodbi stranica za Vašu inačicu Internet Explorer preglednika.

Preporučujemo Vam da preuzmete noviji internet preglednik kao što je Mozilla Firefox, Google Chrome ili Internet Explorer 9 kako bi odmah pristupili iMallu.