Što je iMall? iMall je internet trgovački centar gdje i Vi možete otvoriti trgovinu - brzo i besplatno! Više o iMall-u »

Argus Web Shop

O nama

ARGUS elektronika je osnovana 1999. godine i bavi se uvozom, izvozom, veleprodajom i maloprodajom različitih sredstava za samoobranu (kao što je suzavac, šoker, kubotan, osobni alarm, JPX Jet Protector, Guardian Angel...), bejzbolskih palica, rasklopnih i fiksnih noževa, svjetiljki (taktičkih, policijskih, nadglavnih i za montažu na oružje), rastjerivača nametnika (glodavaca), krtica, pasa,  ogrlica za dresuru pasa, te prodajom krovnih nosača i krovnih kutija Talijanskog proizvođaća G3. Naši su dobavljači svjetski ugledni proizvođači iza kojih stoji tradicija, kvaliteta i pouzdanost. Zahvaljujući politici Našeg poduzeća u mogućnosti smo ponuditi odlične cijene za robu koju prodajemo. Naši su kupci poduzeća koja se bave daljnjom distribucijom i prodajom istih, te svi koji se dovezu ili došeću do Dobojske 36a u Zagrebu gdje je naš "office" i maloprodaja. 
 

 

Kontaktirajte trgovinu Argus Web Shop!

 « 

Thawte Mastercard Maestro Visa Verified by Visa Mastercard Securecode Diners American Express Corvus

Radimo na prilagodbi stranica za Vašu inačicu Internet Explorer preglednika.

Preporučujemo Vam da preuzmete noviji internet preglednik kao što je Mozilla Firefox, Google Chrome ili Internet Explorer 9 kako bi odmah pristupili iMallu.