Što je iMall? iMall je internet trgovački centar gdje i Vi možete otvoriti trgovinu - brzo i besplatno! Više o iMall-u »

Agro Honor

O nama

AGRO-HONOR d.o.o. je privatno poduzeće sa sjedištem u Belom Manastiru, osnovano je 2004. godine kao specijalizirano poduzeće za prodaju na veliko i malo, te servisne usluge malih poljoprivrednih strojeva: motokultivatora, motornih pila, kosilica za travu, motornih kosa, agregata, pumpi za vodu i sl.

U vrlo kratkom periodu poslovanja ostvarili smo ugovore za prodaju i servisiranje STIHL i VIKING uređaja te distribuciju rezervnih dijelova, za prodaju i servisiranje BRIGGS & STRATTON motora te distribuciju rezervnih dijelova, za prodaju i servisiranje BCS uređaja te distribuciju rezervnih dijelova, za prodaju i servisiranje HONDA uređaja te distribuciju rezervnih dijelova. Postali smo distributer poduzeća VALLORBE iz Švicarske, najvećeg proizvođača turoija na svijetu kao i zastupnik poduzeća SEMBDNER iz Njemačke, poznatog proizvođača profesionalne opreme za održavanje travnjaka.

Sve je to dokaz poslovanja i zaslužuje povjerenje kupaca.

Ono što smo oduvijek smatrali "od neizmjerne važnosti" jesu naši kupci. Kroz godine iskustva shvatili smo koliko je važno slušati svoje kupce, uvažavati njihove potrebe i želje, te učiniti sve da kupac bude zadovoljan.

Kontaktirajte trgovinu Agro Honor!

 « 

Thawte Mastercard Maestro Visa Verified by Visa Mastercard Securecode Diners American Express Corvus

Radimo na prilagodbi stranica za Vašu inačicu Internet Explorer preglednika.

Preporučujemo Vam da preuzmete noviji internet preglednik kao što je Mozilla Firefox, Google Chrome ili Internet Explorer 9 kako bi odmah pristupili iMallu.