Što je iMall? iMall je internet trgovački centar gdje i Vi možete otvoriti trgovinu - brzo i besplatno! Više o iMall-u »

Sprej za samoobranu Pfeffer-KO FOG, papreni sprej 40 ml, magla

iMall kategorija: Osobna zaštita , izlog trgovine: Suzavci - sprejevi za samoobranu

zvijezdice: 0.0

Pfeffer-KO FOG je najučinkovitiji sprej za samoobranu na bazi papra. Sadrži vrlo jak prirodni koncentrat OC. Tehnički onesposobi baš svaku, i najopakiju životinju. Idealna je obrana dok boravite, hodate ili trčite na otvorenom, u šumi ili divljini.
Pfeffer-KO FOG nije učinkovit samo pri napadu životinja, nego i pri napadu nasilnih osoba. U Švicarskoj, Austriji, Belgiji, SAD-u itd. se potpuno odobrava za samoobranu, a u nekim državama ga koristi i policija. Neovisno o dozvolama, Pfeffer-KO FOG je namijenjen jedino Vašoj sigurnosti.

Pfeffer-KO FOG stvara aktivnu maglu stožastog oblika dosega 4 metra. Za sigurnu je primjenu u rizičnim situacijama s više napadača.

Pfeffer-KO FOG je potpuno razgradiv u prirodi i nije štetan ozonu. Možete ga dobiti u bočicama sadržaja 40 ml i 50 ml te dimenzija 89 x 35 mm i 112 x 35 mm.

Cijena (MPC): 40,00 kn 40 ml / 45,00 kn 50 ml
 

Naša najniža cijena:
44,00 kn

Već od 2 kn mjesečno

Spremi u listu želja

Artikal je u ponudi iMall trgovine

Argus Web Shop Kontaktiraj iMall trgovinu!

Redovna cijena:
50,80 kn

Cijena s popustom za plaćanje uplatom ili pouzećem:
44,00 kn

Kartice jednokratno:
47,39 kn

Kartice 2-12 rata:
49,51 kn / već od 4,13 kn/mj

Kartice 13-24 rate:
50,80 kn / već od 2,12 kn/mj

Sigurna kupnja

iMall zaštita kupaca pokriva Vašu cijelu narudžbu - iznos artikala i poštarinu. Kupnja u iMall trgovačkom centru je zato 100% sigurna! Više »

Načini plaćanja

Kupovinu možete platiti pouzećem (gotovinom po primitku pošiljke), uplatom po predračunu ili karticama American Express, Diners, Visa, MasterCard ili Maestro. Više »

Poštarina i dostava

Iznos poštarine ovisi o masi artikala i broju paketa. Sve Vaše kupnje iMall dostavlja na cijelom području Hrvatske u roku 3 do 5 radna dana! Više »

Thawte Mastercard Maestro Visa Verified by Visa Mastercard Securecode Diners American Express Corvus

Radimo na prilagodbi stranica za Vašu inačicu Internet Explorer preglednika.

Preporučujemo Vam da preuzmete noviji internet preglednik kao što je Mozilla Firefox, Google Chrome ili Internet Explorer 9 kako bi odmah pristupili iMallu.