Što je iMall? iMall je internet trgovački centar gdje i Vi možete otvoriti trgovinu - brzo i besplatno! Više o iMall-u »

Raptor-X vizir GY V100 Raptor-X prozirna

iMall kategorija: Hokej , izlog trgovine: Kacige

zvijezdice: 0.0

Plexi ispupčen iz hokej kacige Raptor-X V100 dizajniran za sve uobičajene vrste hokej kacige. Plexi je opremljen sa posebnim anti-folijom nule, što smanjuje ogrebotine i pleksiglas iznutra i izvana. Plexi sa šljemom učvršćeni pomoću priloženog ugradnju. Tijekom instalacije i održavanja, slijedite upute na etiketi proizvoda. Plexi je CE certifikat i udovoljava EN ISO 10256th

Naša najniža cijena:
169,00 kn

Rasprodano

Spremi u listu želja

Artikal je u ponudi iMall trgovine

eSportShop Kontaktiraj iMall trgovinu!

Redovna cijena:
191,57 kn

Cijena s popustom za plaćanje uplatom ili pouzećem:
169,00 kn

Kartice jednokratno:
178,48 kn

Kartice 2-12 rata:
186,64 kn / već od 15,55 kn/mj

Kartice 13-24 rate:
191,57 kn / već od 7,98 kn/mj

Sigurna kupnja

iMall zaštita kupaca pokriva Vašu cijelu narudžbu - iznos artikala i poštarinu. Kupnja u iMall trgovačkom centru je zato 100% sigurna! Više »

Načini plaćanja

Kupovinu možete platiti pouzećem (gotovinom po primitku pošiljke), uplatom po predračunu ili karticama American Express, Diners, Visa, MasterCard ili Maestro. Više »

Poštarina i dostava

Iznos poštarine ovisi o masi artikala i broju paketa. Sve Vaše kupnje iMall dostavlja na cijelom području Hrvatske u roku 3 do 5 radna dana! Više »

Thawte Mastercard Maestro Visa Verified by Visa Mastercard Securecode Diners American Express Corvus

Radimo na prilagodbi stranica za Vašu inačicu Internet Explorer preglednika.

Preporučujemo Vam da preuzmete noviji internet preglednik kao što je Mozilla Firefox, Google Chrome ili Internet Explorer 9 kako bi odmah pristupili iMallu.