Što je iMall? iMall je internet trgovački centar gdje i Vi možete otvoriti trgovinu - brzo i besplatno! Više o iMall-u »

Drift skates

iMall kategorija: Rolanje , izlog trgovine: Rekreacija

zvijezdice: 0.0

"DRIFT SKATES" u svijetu još znane kao FREELINE skates, novi su proizvod koji kombinira elemente skateboardinga, snowboardinga i surfinga!
DRIFT SKATES zapravo su in-line role sa dva kotača koje nisu fiksirane za nogu pa omogućuju vozaču više slobode i mogućnosti izvođenja trikova nego prilikom vožnje skateboard-a.
U stvarnosti to su dvije metalne ploče na čiju je donju stranu ugrađen par gumenih kotača promjera 7 centimetara.
Korištenje ne zahtijeva nikakvu pripremu jer se DRIFT SKATES ne učvršćuju za noge, već se na njih staje u obući. Ove malene "role" stati će i u najmanju torbu radi čega ih uvijek možete imati kraj sebe i koristiti u svakoj prilici.
Jednostavan dizajn i male dimenzije njihova su najveća prednost. Nema pomičnih dijelova čime je osigurana robusnost proizvoda. DRIFT SKATES dizajniran je vožnju u teškim uvjetima, te podnosi ekstremna naprezanja zbog čega se u potpunosti možete pouzdati na njih. 

Video se može vidjeti nas slijedečem linku:

http://www.youtube.com/watch?v=93hI6Q27ot4&feature=player_embedded

 

Naša najniža cijena:
149,50 kn

299,00Popust 50%

Rasprodano

Spremi u listu želja

Artikal je u ponudi iMall trgovine

Suspiro Kontaktiraj iMall trgovinu!

Redovna cijena:
169,62 kn

Cijena s popustom za plaćanje uplatom ili pouzećem:
149,50 kn

Kartice jednokratno:
158,04 kn

Kartice 2-12 rata:
165,25 kn / već od 13,77 kn/mj

Kartice 13-24 rate:
169,62 kn / već od 7,07 kn/mj

Sigurna kupnja

iMall zaštita kupaca pokriva Vašu cijelu narudžbu - iznos artikala i poštarinu. Kupnja u iMall trgovačkom centru je zato 100% sigurna! Više »

Načini plaćanja

Kupovinu možete platiti pouzećem (gotovinom po primitku pošiljke), uplatom po predračunu ili karticama American Express, Diners, Visa, MasterCard ili Maestro. Više »

Poštarina i dostava

Iznos poštarine ovisi o masi artikala i broju paketa. Sve Vaše kupnje iMall dostavlja na cijelom području Hrvatske u roku 3 do 5 radna dana! Više »

Thawte Mastercard Maestro Visa Verified by Visa Mastercard Securecode Diners American Express Corvus

Radimo na prilagodbi stranica za Vašu inačicu Internet Explorer preglednika.

Preporučujemo Vam da preuzmete noviji internet preglednik kao što je Mozilla Firefox, Google Chrome ili Internet Explorer 9 kako bi odmah pristupili iMallu.