Što je iMall? iMall je internet trgovački centar gdje i Vi možete otvoriti trgovinu - brzo i besplatno! Više o iMall-u »

Solarni rastjerivač komaraca [UP-12D8]

iMall kategorija: Ostalo , izlog trgovine: Zaštita od insekata

zvijezdice: 0.0

Solarni rastjerivač komaraca: bez uporabe kemikalija, bez baterija, s ugrađenim kompasom. Praktičnog dizajna u obliku kukice za remen.


Savršeno učinkovit u prirodi
Savršeno učinkovit u zatvorenom prostoru
Bez uporabe kemikalija
Bez baterija, solarno punjenje
S ugrađenim kompasom za lakše snalaženje u prirodi
Praktičnog dizajna s kukicom za remen

Uređaj je dizajniran za rastjerivanje komaraca na solarni pogon. Drugim riječima, to je uređaj na solarno punjenje. Kada je u potpunosti napunjen, može se koristiti neprekidno 9 sati. Ovaj ekološki proizvod moze ići svugdje s Vama. Učinkovit i danju i noću.

Glavna funkcija uređaja je rastjerati komarce pomocu najnovije “Sound-Wave” tehnologije. Prema znanstvenim istraživanjima, za vrijeme perioda polaganja jaja, ženka komarca održava vrijednosti hranjivih supstanci napadajući ljude dok ju istovremeno odbijaju mužjaci komarca. Stoga ovaj uređaj proizvodi frekvenciju mužjaka komarca (oko 5000-9000 Hz) kako bi odbio ženku komarca. Ovaj fizički princip jamči sigurnu upotrebu za ljude, životinje i okoliš. Dodatna funkcija ovog uređaja je da zaštiti Vas i Vašu obitelj od ugriza komarca, a pri tome omogućuje više zabave i sigurnosti za vrijeme aktivnosti u prirodi. Ukratko, postaje dijelom Vašeg modernog života. 

Naša najniža cijena:
87,50 kn

Već od 4 kn mjesečno

Spremi u listu želja

Artikal je u ponudi iMall trgovine

Kvantum-tim Kontaktiraj iMall trgovinu!

Redovna cijena:
99,79 kn

Cijena s popustom za plaćanje uplatom ili pouzećem:
87,50 kn

Kartice jednokratno:
93,01 kn

Kartice 2-12 rata:
97,23 kn / već od 8,10 kn/mj

Kartice 13-24 rate:
99,79 kn / već od 4,16 kn/mj

Sigurna kupnja

iMall zaštita kupaca pokriva Vašu cijelu narudžbu - iznos artikala i poštarinu. Kupnja u iMall trgovačkom centru je zato 100% sigurna! Više »

Načini plaćanja

Kupovinu možete platiti pouzećem (gotovinom po primitku pošiljke), uplatom po predračunu ili karticama American Express, Diners, Visa, MasterCard ili Maestro. Više »

Poštarina i dostava

Iznos poštarine ovisi o masi artikala i broju paketa. Sve Vaše kupnje iMall dostavlja na cijelom području Hrvatske u roku 3 do 5 radna dana! Više »

Slični artikli u ponudi:

Thawte Mastercard Maestro Visa Verified by Visa Mastercard Securecode Diners American Express Corvus

Radimo na prilagodbi stranica za Vašu inačicu Internet Explorer preglednika.

Preporučujemo Vam da preuzmete noviji internet preglednik kao što je Mozilla Firefox, Google Chrome ili Internet Explorer 9 kako bi odmah pristupili iMallu.