Što je iMall? iMall je internet trgovački centar gdje i Vi možete otvoriti trgovinu - brzo i besplatno! Više o iMall-u »

Rasklopni nož Magnum Fire Chief 01LL313

iMall kategorija: Noževi i alati , izlog trgovine: Noževi - rasklopni i fiksni

zvijezdice: 0.0

Magnum Fire Chief je masivan i impresivan nož za spašavanje s atraktivnom crveno-crnom kombinacijom boja. Dizajniran je s namjerom da bude upotrebljiv u hitnim situacijama, pa posjeduje razbijač stakala, rezač remena, dijelom nazubljenu oštricu i praktičnu kvačicu. Pozlaćeni emblem koji je integriran u dršku je posveta svim muškarcima i ženama koji su dio vatrogasnih brigada diljem svijeta. Iako je čvrst, masivan i funkcionalan ipak se ne preporučuje kao dio opreme u profesionalne svrhe tj. kod prvog javljanja na vatrogasnu intervenciju. Za takve namjene se preporučaju profesionalni modeli poput Boker Plus Savior ili FKMD A.L.S.R. 2.

Ukupna dužina: 27 cm
Dužina oštrice: 11,5 cm
Masa: 283 g
Debljina oštrice: 3,3 mm
Materijal oštrice: 440A
Materijal drške: Aluminij
Kočnica: Linerlock

Naša najniža cijena:
315,00 kn

Rasprodano

Spremi u listu želja

Artikal je u ponudi iMall trgovine

Argus Web Shop Kontaktiraj iMall trgovinu!

Redovna cijena:
356,01 kn

Cijena s popustom za plaćanje uplatom ili pouzećem:
315,00 kn

Kartice jednokratno:
331,61 kn

Kartice 2-12 rata:
346,80 kn / već od 28,90 kn/mj

Kartice 13-24 rate:
356,01 kn / već od 14,83 kn/mj

Sigurna kupnja

iMall zaštita kupaca pokriva Vašu cijelu narudžbu - iznos artikala i poštarinu. Kupnja u iMall trgovačkom centru je zato 100% sigurna! Više »

Načini plaćanja

Kupovinu možete platiti pouzećem (gotovinom po primitku pošiljke), uplatom po predračunu ili karticama American Express, Diners, Visa, MasterCard ili Maestro. Više »

Poštarina i dostava

Iznos poštarine ovisi o masi artikala i broju paketa. Sve Vaše kupnje iMall dostavlja na cijelom području Hrvatske u roku 3 do 5 radna dana! Više »

Thawte Mastercard Maestro Visa Verified by Visa Mastercard Securecode Diners American Express Corvus

Radimo na prilagodbi stranica za Vašu inačicu Internet Explorer preglednika.

Preporučujemo Vam da preuzmete noviji internet preglednik kao što je Mozilla Firefox, Google Chrome ili Internet Explorer 9 kako bi odmah pristupili iMallu.