Što je iMall? iMall je internet trgovački centar gdje i Vi možete otvoriti trgovinu - brzo i besplatno! Više o iMall-u »

Lopta za hod po vodi "Zorba"

iMall kategorija: Ostalo , izlozi trgovine: Izdvojeno iz ponude, Rekreacija

zvijezdice: 0.0

Prozirni plastični balon koji podsjeća na veliki balon od sapunice je Zorba, atraktivna zabava na moru, jezerima, bazenima čak i rijekama sporijeg toka.
U Zorbu stanu jedna ili dvije osobe, a kada jednom uđete u nju zabava počinje! Pravo umijeće će biti zadržati miran stav, a kretanje unutar Zorbe zahtijeva dobru ravnotežu i koordinaciju pokreta.

Zorba nije neophodno vezana za ljeto i sunce! Poseban ugođaj pruža zorbing po zimi, kada vam zimska odjeća daje dodatnu zaštitu, prilikom čestih spoticanja. U Zorbi se može hodati, trčati, stajati, puzati, plesati a kada se nakon par minuta izmorite, možete zauzeti udobnu ležeću poziciju i prikupiti energiju za nove aktivnosti!

Korištenje zorbe je krajnje jednostavno, kroz zip zatvarač uđete u nju, zatim se puhalicom u Zorbu upuše zrak i nakon toga zatvori otvor. Sada je sve spremno za otiskivanje na pučinu. Ipak kako ne bi otplovili predaleko, Zorba ostaje privezana užetom za obalu jer velika je vjerojatnost da ćete pred kraj korištenja ostati bez energije kako bi samostalno doveli "balon" do obale. U tom slučaju uže će predstavljati idealnu pomoć za povratak na obalu!

  • Veličina: 2 metra
  • Materijal: PVC
  • Boja: transparent ili poluobojena
  • Namjena: sport, prezentacija, koncerti

Naša najniža cijena:
2.660,00 kn

2.800,00Popust 5%

Već od 124 kn mjesečno

Dodaj u košaricu!

Spremi u listu želja

Artikal je u ponudi iMall trgovine

Suspiro Kontaktiraj iMall trgovinu!

Redovna cijena:
2.996,94 kn

Cijena s popustom za plaćanje uplatom ili pouzećem:
2.660,00 kn

Kartice jednokratno:
2.790,90 kn

Kartice 2-12 rata:
2.919,21 kn / već od 243,27 kn/mj

Kartice 13-24 rate:
2.996,94 kn / već od 124,87 kn/mj

Sigurna kupnja

iMall zaštita kupaca pokriva Vašu cijelu narudžbu - iznos artikala i poštarinu. Kupnja u iMall trgovačkom centru je zato 100% sigurna! Više »

Načini plaćanja

Kupovinu možete platiti pouzećem (gotovinom po primitku pošiljke), uplatom po predračunu ili karticama American Express, Diners, Visa, MasterCard ili Maestro. Više »

Poštarina i dostava

Iznos poštarine ovisi o masi artikala i broju paketa. Sve Vaše kupnje iMall dostavlja na cijelom području Hrvatske u roku 3 do 5 radna dana! Više »

Slični artikli u ponudi:

Thawte Mastercard Maestro Visa Verified by Visa Mastercard Securecode Diners American Express Corvus

Radimo na prilagodbi stranica za Vašu inačicu Internet Explorer preglednika.

Preporučujemo Vam da preuzmete noviji internet preglednik kao što je Mozilla Firefox, Google Chrome ili Internet Explorer 9 kako bi odmah pristupili iMallu.