Što je iMall? iMall je internet trgovački centar gdje i Vi možete otvoriti trgovinu - brzo i besplatno! Više o iMall-u »

Romocikl

iMall kategorija: Romobili , izlozi trgovine: Rekreacija, Izdvojeno iz ponude

zvijezdice: 0.0

Ovo prijevozno sredstvo, također poznato pod imenom Magic Wheel, osmišljeno je da zadovolji dvije osnovne potrebe: jednostavno i brzo svladavanje kraćih i srednjih udaljenosti, te da pruži dobru zabavu i ugodnu rekreaciju. Po svom obliku izgleda kao križanac između bicikla i romobila, uzimajući prednosti od oba, odatle i naziv "ROMOCIKL".

Prilikom korištenja Romocikla vaše ruke su slobodne, jer nema upravljača. Upravljanje se vrši naginjanjem na lijevu ili desnu stranu, a kod potrebe za jačim skretanjem može se upotrijebiti noga, te u mjestu okrenuti za 180 ili čak 360 stupnjeva.

Svojom malom težinom i ugrađenom ručkom za nošenje, omogućuje laganu manipulaciju, kao što je ulazak u tramvaj, autobus ili nošenje do spremišta. Zbog svojih malih dimenzija i težine romocikl je prikladan i za odlazak na posao. Spremiti ga možete u kancelariji dok vam ne završi posao, a nakon posla put do kuće biti će pravi užitak. Brzine koje se mogu postiči iznose i do 20 km/sat.

Video se može pogledati na:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ekI3DsO6xbs

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=IQ3-wgpy0oo

Naša najniža cijena:
264,86 kn

697,00Popust 62%

Već od 12 kn mjesečno

Redovna cijena:
299,54 kn

Cijena s popustom za plaćanje uplatom ili pouzećem:
264,86 kn

Kartice jednokratno:
279,02 kn

Kartice 2-12 rata:
291,80 kn / već od 24,32 kn/mj

Kartice 13-24 rate:
299,54 kn / već od 12,48 kn/mj

Spremi u listu želja

Artikal je u ponudi iMall trgovine

Suspiro Kontaktiraj iMall trgovinu!

Sigurna kupnja

iMall zaštita kupaca pokriva Vašu cijelu narudžbu - iznos artikala i poštarinu. Kupnja u iMall trgovačkom centru je zato 100% sigurna! Više »

Načini plaćanja

Kupovinu možete platiti pouzećem (gotovinom po primitku pošiljke), uplatom po predračunu ili karticama American Express, Diners, Visa, MasterCard ili Maestro. Više »

Poštarina i dostava

Iznos poštarine ovisi o masi artikala i broju paketa. Sve Vaše kupnje iMall dostavlja na cijelom području Hrvatske u roku 3 do 5 radna dana! Više »

Thawte Mastercard Maestro Visa Verified by Visa Mastercard Securecode Diners American Express Corvus

Radimo na prilagodbi stranica za Vašu inačicu Internet Explorer preglednika.

Preporučujemo Vam da preuzmete noviji internet preglednik kao što je Mozilla Firefox, Google Chrome ili Internet Explorer 9 kako bi odmah pristupili iMallu.