Što je iMall? iMall je internet trgovački centar gdje i Vi možete otvoriti trgovinu - brzo i besplatno! Više o iMall-u »

Otvori iMall trgovinu

  • Otvaranje je besplatno - testirajte bez obveze!
  • iMall platformu koristi 197 zadovoljnih trgovaca
Otvori trgovinu
Registracija trgovine

Otvori trgovinu

Pouzdana i brza dostava za područje cijele Hrvatske!

Sve i-Mall trgovine po otvaranju su integrirane sa sustavom dostave pomoću kojeg svoje narudžbe mogu realizirati na cijelom području Hrvatske neovisno o tipu i vrsti naručenih artikala.

i-Mall koristi usluge Intereurope za povoljnu, sigurnu i brzu dostavu pošiljki. Cijena dostave pošiljke se određuje s obzirom na ukupnu masu pošiljke i starta od 24,60 kn. Poštarina se obračunava za cijelu narudžbu - što znači da u istoj može biti više artikala i ukupan iznos poštarine ovisi isključivo o ukupnoj masi artikala u narudžbi!

Kupci mogu pratiti status svoje narudžbe preko svoj i-Mall profila i znati kada mogu očekivati isporuku svoje narudžbe. Dostavljači s kupcima obave provjeru vremena i lokacije dostave kako bi sigurno isporučili pošiljku.

Thawte Mastercard Maestro Visa Verified by Visa Mastercard Securecode Diners American Express Corvus

Radimo na prilagodbi stranica za Vašu inačicu Internet Explorer preglednika.

Preporučujemo Vam da preuzmete noviji internet preglednik kao što je Mozilla Firefox, Google Chrome ili Internet Explorer 9 kako bi odmah pristupili iMallu.