Što je iMall? iMall je internet trgovački centar gdje i Vi možete otvoriti trgovinu - brzo i besplatno! Više o iMall-u »

Otvori iMall trgovinu

  • Otvaranje je besplatno - testirajte bez obveze!
  • iMall platformu koristi 197 zadovoljnih trgovaca
Otvori trgovinu
Registracija trgovine

Otvori trgovinu

Svi artikli Vaše trgovine nalaze se i u ponudi i-Mall trgovačkog centra!

Vaša trgovina na i-Mall platformi funkcionira kao samostalna web trgovina na svojoj domeni nad kojom imate potpunu kontrolu. Međutim - Vaša trgovina ne postoji samo kao samostalna trgovina već i kao trgovina integrirana u trgovački centar!

Svaki artikl Vaše trgovine se istovremeno nalazi i u ponudi i-Mall trgovačkog centra u kategoriji koju ste Vi odabrali. Sve što se nalazi u Vašoj trgovini nalazi se i u trgovačkom centru! Vaše proizvode kupci na ovaj način mogu pronaći na više načina - putem samostalne trgovine ili i-Mall centra.

Trgovački centar unutar kojeg se nalaze sve trgovine na i-Mall platformi i svi artikli istih trgovina rezultat je našeg napora da približimo ponudu svih naših trgovaca što većem broju potencijalnih kupaca. Konstantno ulažemo u marketing na razini trgovačkog centra kako bi postigli upravo taj cilj!

Prisutnost Vaše i-Mall trgovine na trgovačkom centru bitna je prednost u odnosu na potpuno samostalnu web trgovinu. Ukoliko već imate web trgovinu - pridružite nam se i izložite svoju ponudu na trgovačkom centru!

Thawte Mastercard Maestro Visa Verified by Visa Mastercard Securecode Diners American Express Corvus

Radimo na prilagodbi stranica za Vašu inačicu Internet Explorer preglednika.

Preporučujemo Vam da preuzmete noviji internet preglednik kao što je Mozilla Firefox, Google Chrome ili Internet Explorer 9 kako bi odmah pristupili iMallu.