Što je iMall? iMall je internet trgovački centar gdje i Vi možete otvoriti trgovinu - brzo i besplatno! Više o iMall-u »

Otvori iMall trgovinu

  • Otvaranje je besplatno - testirajte bez obveze!
  • iMall platformu koristi 197 zadovoljnih trgovaca
Otvori trgovinu
Registracija trgovine

Otvori trgovinu

Upravljanje web trgovinom izuzetno je jednostavno i prilagođeno hrvatskom tržištu!

Poslušali smo Vaše zahtjeve i želje, istražili moderna rješenja na stranim tržištima kako bi izgradili administraciju koje zadovoljava sve vaše potrebe kroz elegantno i maksimalno jednostavno sučelje na hrvatskom jeziku!

Rezultat rada naših dizajnera, programera i stručnjaka različitih područja je administracija trgovine potpuno prilagođena potrebama hrvatskih trgovaca i web trgovine općenito.

Upravljate svim bitnim aspektima Vaše web trgovine. Unosite i mijenjate artikle - opis, njihova svojstva i fotografije te ih raspoređujete u grupe - kategorije i izloge koje sami definirate. Unutar svakog izloga pozicionirate i promovirate artikle onako kako Vi želite.

Unutar administracije upravljate i narudžbama Vaših kupaca. U svakom trenutku imate potpuni pregled - nove, zaključene, neplaćene, u dostavi, isporučene - sve su na dohvat ruke! i-Mall administracija je potpuni sustav za upravljanje web trgovinom!

Thawte Mastercard Maestro Visa Verified by Visa Mastercard Securecode Diners American Express Corvus

Radimo na prilagodbi stranica za Vašu inačicu Internet Explorer preglednika.

Preporučujemo Vam da preuzmete noviji internet preglednik kao što je Mozilla Firefox, Google Chrome ili Internet Explorer 9 kako bi odmah pristupili iMallu.