Što je iMall? iMall je internet trgovački centar gdje i Vi možete otvoriti trgovinu - brzo i besplatno! Više o iMall-u »

Otvori iMall trgovinu

  • Otvaranje je besplatno - testirajte bez obveze!
  • iMall platformu koristi 196 zadovoljnih trgovaca
Otvori trgovinu
Registracija trgovine

Otvori trgovinu

Otvaranje trgovine u i-Mall trgovačkom centru uzet će Vam minutu vremena i 0 kuna!

Svakom novom trgovcu na iMallu osiguravamo promotivnu internet kampanju u vrijednosti 500 kn! Cilj ove promotivne kampanje je povećati posjećenost trgovina, povećati prodaju te ukazati na sve prednosti internet oglašavanja. Svaki trgovac će dobiti uvid u Google Analytics podatke tj. u statistku kampanje kako bi utvrdio korisnost i isplativost kampanje te u konačnici da bi lakše mogao donijeti odluku o budućem oglašavanju.

Otvoriti internet trgovinu je izazov! Ukoliko svoju ponudu uspješno prenesete na web rezultati neće izostati - vaša nova internet poslovnica postat će nezaobilazno mjesto za Vaše nove i stare kupce putem koje će te im omogućiti informacije o vašem brendu i ponuditi jednostavnu kupovinu Vaših proizvoda!

Pokretanje uspješne internet trgovine do sada je za trgovce predstavljao zahtjevan proces koji pretpostavlja značajne financijske i vremenske troškove. Potrebno je angažirati dizajnere i programere koji će osmisliti dizajn i funkcionalnost Vaše web trgovine, pobrinuti se za smještaj, domenu, sigurnosne certifikate i integraciju kartičnog plaćanja - što sve skupa nerijetko košta nekoliko desetaka tisuća kuna i generira fiksne mjesečne troškove.

i-Mall vam omogućuje vlastitu web trgovinu bez fiksnih troškova i inicijalne investicije - izrada aplikacije, hosting, domena, sigurnosni certifikati, priključak na kartični platni sustav, mjesečne naknade, održavanje - troškovi su koje otvaranjem i-Mall trgovine ne plaćate!

Pripremili smo Vam sve što će Vam trebati za osmišljavanje i upravljanje trgovinom. Nakon što unesete i organizirate svoje artikle preostaje vam samo baviti se kupcima i njihovim narudžbama a mi ćemo se potruditi poslati Vam što više kupaca!

Ideja i-Mall platforme je omogućiti trgovcima otvaranje trgovine na maksimalno jednostavan način i potpuno besplatno! I-mall naplaćuje proviziju za uspješno realiziranu transakciju - što znači da dijelimo zajednički interes za uspješnost vaše internet prodaje!

Thawte Mastercard Maestro Visa Verified by Visa Mastercard Securecode Diners American Express Corvus

Radimo na prilagodbi stranica za Vašu inačicu Internet Explorer preglednika.

Preporučujemo Vam da preuzmete noviji internet preglednik kao što je Mozilla Firefox, Google Chrome ili Internet Explorer 9 kako bi odmah pristupili iMallu.