Pravno obavijest

Na ovoj web stranici prikazani su različiti proizvodi i brandovi koji su zaštićeni registriranim znakovima svojih tvrtki. Važno je napomenuti da mišljenja izražena na ovim stranicama nisu nužno stajalište i-mall.hr. Informacije su ovdje pružene samo u edukacijske svrhe i ne predstavljaju stručne, medicinske ili zdravstvene savjete, niti služe za postavljanje dijagnoza. Zato ih nemojte koristiti kao takve. Važno je istaknuti da informacije na ovoj web stranici nisu sastavljene ili provjerene od strane medicinskog stručnjaka, te stoga preuzimate vlastitu odgovornost za njihovu uporabu.

Nipošto ne smijete koristiti ove informacije kao zamjenu za medicinske savjete, dijagnozu ili liječenje bilo koje bolesti. Prije korištenja bilo kojeg proizvoda koji je prikazan na ovoj web stranici, obavezno pažljivo pročitajte i slijedite upute na etiketi proizvoda. Također, uvijek se savjetujte sa svojim liječnikom prije nego što uzmete bilo koji proizvod s ove stranice, jer rezultati mogu varirati ovisno o učinkovitosti svakog proizvoda.

Važno je da istaknemo i objavimo svoje sudjelovanje u partnerstvima. Sukladno saveznom zakonu, dužni smo objaviti svaki odnos koji nam pruža nadoknadu u bilo kojem obliku. Naša web stranica i-mall.hr sudjeluje u različitim programima partnerskog marketinga, što znači da možemo dobiti proviziju za kupnje koje se ostvare putem veza na našem web mjestu. Ponekad nam tvrtke šalju besplatne proizvode radi recenzije.

Također, želimo naglasiti da naša web stranica “i-mall.hr” može sadržavati veze u zasebnim člancima i komentarima. Dio tih veza su partnerske veze, što znači da, kada kupite proizvod putem neke od tih veza, možemo primiti proviziju.

Bez obzira na to, uvijek težimo biti nepristrani i preporučivati samo proizvode, savjete ili usluge za koje vjerujemo da mogu koristiti našim čitateljima.

U svakom slučaju, naša misija je jasna:

“Nastojimo pružiti točan i koristan sadržaj koji pomaže pojedincima da pronađu zadovoljstvo u svojem osobnom životu i da pronađu, istraže i odaberu pravi proizvod za svoje potrebe.”

Primljene naknade pomažu nam u održavanju i razvijanju web stranice i-mall.hr. Međutim, želimo naglasiti da razina primljenih naknada ne utječe na konačnu cijenu proizvoda koje kupujete.