Što je iMall? iMall je internet trgovački centar gdje i Vi možete otvoriti trgovinu - brzo i besplatno! Više o iMall-u »

Vino Teran Barbarossa Tomaz

iMall kategorija: Pića , izlog trgovine: Vina sjevero-zapadne Istre

zvijezdice: 5.0

Teran Barbarossa je vino proizvedeno isključivo od sorte Terana iz Motovunskog vinogorja, odležano 12 mjeseci u drvenim hrastovim bačvama. Karakteristične je rubin-crvene boje, koja je pri kružnom okretanju u čaši protkana ljubičastim tonom. Aroma je fina, izražena i prepoznatljiva, tipičnog voćnog karaktera kod kojeg dominira miris zrele maline. Relativno visok sadržaj ukupnih kiselina i određena nijansa trpkosti, uklopljena u visok ekstrakt koji daje ovom vinu karakterističan okus punog, jakog, robusnog, ali istovremeno i ugodno sljubljenog vina. Radi te svojstvene punoće, skladnosti i velike količine polifenola smatra se i ljekovitim vinom. Zbog svojih karakteristika, Teran Barbarossa idealno se sljubljuje sa prosušenim mesnim proizvodima, sirom i jelima na bazi mesa i divljači te ribe pripremljene sa pikantnim umacima. Njegove karakteristike najviše dolaze do izražaja ako se pije na temperaturi od oko 16-18 °C.

Berba: 2013

 

  • Berba: 2009
  • Sorta: Teran
  • Vrsta: Vino crno
  • Brand: Tomaz
  • Volumen: 0,75 l

Naša najniža cijena:
70,00 kn

Rasprodano

Spremi u listu želja

Artikal je u ponudi iMall trgovine

Clarum Kontaktiraj iMall trgovinu!

Redovna cijena:
80,09 kn

Cijena s popustom za plaćanje uplatom ili pouzećem:
70,00 kn

Kartice jednokratno:
74,67 kn

Kartice 2-12 rata:
78,04 kn / već od 6,50 kn/mj

Kartice 13-24 rate:
80,09 kn / već od 3,34 kn/mj

Sigurna kupnja

iMall zaštita kupaca pokriva Vašu cijelu narudžbu - iznos artikala i poštarinu. Kupnja u iMall trgovačkom centru je zato 100% sigurna! Više »

Načini plaćanja

Kupovinu možete platiti pouzećem (gotovinom po primitku pošiljke), uplatom po predračunu ili karticama American Express, Diners, Visa, MasterCard ili Maestro. Više »

Poštarina i dostava

Iznos poštarine ovisi o masi artikala i broju paketa. Sve Vaše kupnje iMall dostavlja na cijelom području Hrvatske u roku 3 do 5 radna dana! Više »

Thawte Mastercard Maestro Visa Verified by Visa Mastercard Securecode Diners American Express Corvus

Radimo na prilagodbi stranica za Vašu inačicu Internet Explorer preglednika.

Preporučujemo Vam da preuzmete noviji internet preglednik kao što je Mozilla Firefox, Google Chrome ili Internet Explorer 9 kako bi odmah pristupili iMallu.