Što je iMall? iMall je internet trgovački centar gdje i Vi možete otvoriti trgovinu - brzo i besplatno! Više o iMall-u »

HD VISION NIGHT VIEW -naočale za sigurnu vožnju u svim vremenskim uvjetima

iMall kategorija: Oprema , izlozi trgovine: AUTO, CJELOKUPNA PONUDA

zvijezdice: 0.0

Zbog smanjene vidljivosti, svi vozači se često susreću s otežanim uvjetima vožnje. Gusta magla, kiša, smanjena vidljivost u vrijeme sumraka, zore ili za vrijeme noćne vožnje stvaraju problem oštrine objekata. Veliki problem tijekom vožnje također predstavljaju svjetla nadolazećih vozila. Vrlo popularan proizvod koji je osvojio Ameriku, sada je dostupan i kod nas - HD Vision naočale dizajnirane su za sigurnu vožnju po magli, za vrijeme noćne vožnje, po kiši ili na jakom suncu. One su izrađene od laganih, kvalitetnih materijala i vrlo ugodne, a prije svega sigurne. Njihova tajna je u posebnom polikarbonatnom staklu, čime se povećava kontrast i smanjuje odsjaj od nadolazećih automobila. Prednosti HD Vision naočala je u tome da se mogu koristiti preko vaših korektivnih naočala, imaju polarizirane leće sa 100 UV filterom, pružaju ugodan osjećaj u vožnji, čak i na jakom suncu, štite oči i sa strane gdje se također nalaze leće, što dodatno povećava vidno polje. Naočale imaju moderan dizajn. Također, možete ih jednostavno staviti preko vaših korektivnih naočala i osigurati kristalno jasan pogled gdje god se nalazili i u svim vremenskim uvjetima! Osigurajte si dobru vidljivost na cesti, u svakom trenutku! - za sigurnu vožnju po magli, mraku, kiši ili na jakom suncu - povećavaju kontrast i smanjuju odsjaj od nadolazećih automobila - mogu se koristiti preko vaših korektivnih naočala - imaju polarizirane leće sa 100 UV filterom - modernog dizajna, udobne za nošenje, a prije svega sigurne

Naša najniža cijena:
49,50 kn

99,00Popust 50%

Rasprodano

Spremi u listu želja

Artikal je u ponudi iMall trgovine

TENTUM - Web prodaja Kontaktiraj iMall trgovinu!

Sigurna kupnja

iMall zaštita kupaca pokriva Vašu cijelu narudžbu - iznos artikala i poštarinu. Kupnja u iMall trgovačkom centru je zato 100% sigurna! Više »

Načini plaćanja

Kupovinu možete platiti pouzećem (gotovinom po primitku pošiljke), uplatom po predračunu ili karticama American Express, Diners, Visa, MasterCard ili Maestro. Više »

Poštarina i dostava

Iznos poštarine ovisi o masi artikala i broju paketa. Sve Vaše kupnje iMall dostavlja na cijelom području Hrvatske u roku 3 do 5 radna dana! Više »

Thawte Mastercard Maestro Visa Verified by Visa Mastercard Securecode Diners American Express Corvus

Radimo na prilagodbi stranica za Vašu inačicu Internet Explorer preglednika.

Preporučujemo Vam da preuzmete noviji internet preglednik kao što je Mozilla Firefox, Google Chrome ili Internet Explorer 9 kako bi odmah pristupili iMallu.