Što je iMall? iMall je internet trgovački centar gdje i Vi možete otvoriti trgovinu - brzo i besplatno! Više o iMall-u »

Lionelo autosjedalica Antoon, i-Size R129, 360°, ISOFIX, 0-18Kg, siva, 5g jamstv

iMall kategorija: Auto sjedalice , izlog trgovine: Autosjedalice

zvijezdice: 0.0

Visoku kvalitetu, pouzdanost i sigurnost Lionelo Antoon dječje sjedalice za automobil potvrđuje TUV certifikat.
Ova sjedalica je sukladna sa normom ECE R129 (i-Size).

Najviši standard sigurnosti
i-Size je najnoviji sigurnosni standard koji je razvijen zadnjih nekoliko godina u istraživačkim centrima diljem svijeta.
Nakon detaljne analize uzroka i učinaka prometnih nesreća znanstvenici su postigli novi standard koji značajno poboljšava sigurnost malih putnika.

Stroga ispitivanja sudara - svako sjedalo i-Size mora proći rigorozne testove sudara - sprijeda i sa strane.
Sigurna montaža - i-Size sigurnosna sjedala mogu se postaviti samo u vozila sa ISOFIX sustavom, odnosno ova sjedala ne mogu se koristiti samo sa sigurnosnim pojasevima u vozilu.

360° zaštite
Rotirajuća baza
Korištenjem posebne tehnologije ovo sjedalo može se rotirati oko svoje osi bez potrebe za skidanjem sa sjedala u vozilu.
Zakretanjem ovog sjedala prema vratima vozila svoje dijete možete lakše i udobnije postaviti u sigurnosno sjedalo.

Smjer dječje sjedalice prema naslonu sjedala vozila
Prema preporuci stručnjaka kada se radi o najmlađim putnicima u vozilu postavljanje sigurnosnog sjedala u obrnutom smjeru od smjera vožnje povećava sigurnost vaših najmilijih.
Ovo se prvenstveno odnosi na proporcije tijela bebe i u potpunosti ne razvijenih mišića vrata koji podupiru glavu bebe.
U Lionelo Antoon sigurnosnoj dječjoj sjedalici bebe se mogu voziti u ovom položaju dok ne prerastu 87cm visine.

ISOFIX + poluga za stabilizaciju
Antoon se postavlja u vozilo putem ISOFIX sigurnosnog sustava i dodatne poluge za stabilizaciju - u slučaju prometne nezgode dio energije sudara prenosi se sa dječje sjedalice na ovu polugu što značajno poboljšava sigurnost najmanjih putnika.
Ova polugu također omogućava montažu sigurnosnog sjedala u svega nekoliko sekundi.

Dokazana kvaliteta
Antoon je prošao višestupanjsku verifikaciju - podvrgnut je nizu internih kontrola i ispitivanja u neovisnom certifikacijskom laboratoriju - TUV. Potpuna usklađenost s i-Size sigurnosnim standardom.

Dječja sjedalica kao oklop
Okvir
Unutarnji okvir sjedalice izrađen je od tehnološki naprednih materijala sa odličnim upijanjem energije - ekspandirani polistiren. U slučaju prometne nezgode ovaj materijal upija udar i time štiti malog putnika.

Sustav bočne zaštite u slučaju prometne nezgode
Dodatni bočni elementi izrađeni od kombinacije materijala koji upijaju energiju osiguravaju najviši stupanj zaštite u slučaju bočnog sudara što ujedno jamči ukupnu zaštitu djeteta.

Dublji naslon za glavu
Naslon za glavu izrađen je od kombinacije izuzetno jakog ekspandiranog polistirena i memorijske pjene.
Zahvaljujući tome, naslon za glavu pruža potpunu zaštitu za vrat i glavu djeteta, a također se prilagođava omiljenom položaju djeteta i time osigurava potpunu udobnost djeteta.

Sigurnosni pojasevi u 5 točaka s krilnim pojasom i SABELT® pričvršćenjem
Suvremeni pojasevi s 5 točaka primjenjuju se i u moto sportu, a pružaju najvišu razinu sigurnosti. Sjedalo je također opremljeno sigurnom i dokazanom kopčom talijanske marke Sabelt® poznatom iz utrka Formule 1 i ostalih automobilskih utrka.

Praktičnost prije svega
Potpuno podešavanje naslona
Naslon se može namjestiti za montažu sprijeda i unatrag. Kada se postavi na stražnju stranu, moguće je sigurno i udobno nasloniti dijete.

Podesite naslon za glavu zajedno s pojasevima
U interesu udobnosti i sigurnosti, naslon za glavu može se slobodno prilagoditi djetetovoj konstrukciji. Naslon za glavu je spojen na sigurnosne pojaseve, tako da pri promjeni postavki ne morate zasebno podešavati sigurnosne pojaseve.

Lumbalni umetak
Sjedalo za automobil također je opremljeno posebnim lumbalnim umetkom koji štiti kralježnicu djeteta, koja zahvaljujući anatomskom obliku zadržava ispravan položaj leđa malog putnika.

Uložak koji može disati
Dri-Seat umetak je razvijen na način da djeluje kao reducirajući umetak - pruža sigurnije i udobnije pozicioniranje djeteta u sjedalu.

Dri-Seat se odlikuje troslojnom konstrukcijom:
- Tkanina s posebnim tkanjem osigurava odgovarajuću ventilaciju
- Punjenje odgovarajuće gustoće odgovara djetetovoj konstrukciji
- Ugodna tkanina na dodir ne iritira osjetljivu kožu bebe
- Materijal ove konstrukcije dosad se koristio samo u visokokvalitetnoj industriji sportske odjeće

Udobnost djeteta i roditelja
Lionelo Antoon ima mekanu, fleksibilnu i izdržljivu tapeciranu presvalku koja je izuzetno jednostavna za održavanje. Čak i samo usisavanje omogućuje uklanjanje većine prljavštine, a materijal je također prikladan za pranje.

Držač pojasa
Često kada je dijete van automobila sigurnosni pojasevi se zapetljaju što otežava smještanje djeteta. Kako bi to izbjegli Antoon je opremljen udobnim držačima remena koji drže kopče u ispranom položaju.

Ostalo:

  • Brand: LIONELO

Naša najniža cijena:
1.999,00 kn

Rasprodano

Spremi u listu želja

Artikal je u ponudi iMall trgovine

Lionelo Kontaktiraj iMall trgovinu!

Redovna cijena:
2.252,52 kn

Cijena s popustom za plaćanje uplatom ili pouzećem:
1.999,00 kn

Kartice jednokratno:
2.097,68 kn

Kartice 2-12 rata:
2.194,11 kn / već od 182,84 kn/mj

Kartice 13-24 rate:
2.252,52 kn / već od 93,86 kn/mj

Sigurna kupnja

iMall zaštita kupaca pokriva Vašu cijelu narudžbu - iznos artikala i poštarinu. Kupnja u iMall trgovačkom centru je zato 100% sigurna! Više »

Načini plaćanja

Kupovinu možete platiti pouzećem (gotovinom po primitku pošiljke), uplatom po predračunu ili karticama American Express, Diners, Visa, MasterCard ili Maestro. Više »

Poštarina i dostava

Iznos poštarine ovisi o masi artikala i broju paketa. Sve Vaše kupnje iMall dostavlja na cijelom području Hrvatske u roku 3 do 5 radna dana! Više »

Thawte Mastercard Maestro Visa Verified by Visa Mastercard Securecode Diners American Express Corvus

Radimo na prilagodbi stranica za Vašu inačicu Internet Explorer preglednika.

Preporučujemo Vam da preuzmete noviji internet preglednik kao što je Mozilla Firefox, Google Chrome ili Internet Explorer 9 kako bi odmah pristupili iMallu.