Što je iMall? iMall je internet trgovački centar gdje i Vi možete otvoriti trgovinu - brzo i besplatno! Više o iMall-u »

PSIHOLOŠKO PROCJENJIVANJE NA RADNOME MJESTU

iMall kategorija: Psihologija , izlog trgovine: Stručna Psihologija

zvijezdice: 0.0

Pisana vrlo pristupačnim i konkretnim stilom, knjiga nezamjenjiv je vodič za poslovne menadžere i profesionalce pri biranju vrhunskoga radnog kadra. Za svakodnevnu je uporabu pri selekciji, unaprjeđivanju i procjenjivanju zaposlenika u radnim organizacijama. Svako poglavlje obuhvaća specifičnu metodu procjene i pruža provedive primjere, studije slučaja te ideje za izbor testiranja. U ovome ćete vodiču naći temeljiti kritički osvrt na metode procjene poput: -životopisa i biografskih upitnika - testova ličnosti - procjena i analiza kompetencija - informiranja putem preporuka i ocjena - testova Centra za procjenu i razvoj osobnih potencijala - intervjua - strukturiranog intervjua - savjetovanja na radnome mjestu - procjene radnog učinka.Pouzdana i praktična, knjiga nudi brza rješenja menadžerima i svima koji shvaćaju nužnost pri kvalitetnoj selekciji zaposlenika. Autori Mark Cook i Barry Cripps cijenjeni su specijalisti psihologije rada, s bogatim iskustvom i praksom u psihološkom procjenjivanju na radnome mjestu, upućeni u sva najnovija istraživanja i spoznaje s toga područja. Bez konkurencije su najveći stručnjaci. ISBN: 978-953-0-61453-6
Broj stranica: 396
Uvez: BROŠIRANI UVEZ
Format: 17,5X28 cm

  • Autor: COOK,CRIPPS
  • ISBN: 978-953-0-61453-6
  • Broj stranica: 396
  • Uvez: Broširani Uvez

Naša najniža cijena:
179,00 kn

Već od 8 kn mjesečno

Redovna cijena:
202,84 kn

Cijena s popustom za plaćanje uplatom ili pouzećem:
179,00 kn

Kartice jednokratno:
188,97 kn

Kartice 2-12 rata:
197,60 kn / već od 16,47 kn/mj

Kartice 13-24 rate:
202,84 kn / već od 8,45 kn/mj

Spremi u listu želja

Artikal je u ponudi iMall trgovine

Školska knjiga Kontaktiraj iMall trgovinu!

Sigurna kupnja

iMall zaštita kupaca pokriva Vašu cijelu narudžbu - iznos artikala i poštarinu. Kupnja u iMall trgovačkom centru je zato 100% sigurna! Više »

Načini plaćanja

Kupovinu možete platiti pouzećem (gotovinom po primitku pošiljke), uplatom po predračunu ili karticama American Express, Diners, Visa, MasterCard ili Maestro. Više »

Poštarina i dostava

Iznos poštarine ovisi o masi artikala i broju paketa. Sve Vaše kupnje iMall dostavlja na cijelom području Hrvatske u roku 3 do 5 radna dana! Više »

Thawte Mastercard Maestro Visa Verified by Visa Mastercard Securecode Diners American Express Corvus

Radimo na prilagodbi stranica za Vašu inačicu Internet Explorer preglednika.

Preporučujemo Vam da preuzmete noviji internet preglednik kao što je Mozilla Firefox, Google Chrome ili Internet Explorer 9 kako bi odmah pristupili iMallu.