Što je iMall? iMall je internet trgovački centar gdje i Vi možete otvoriti trgovinu - brzo i besplatno! Više o iMall-u »

Najlakši način - Posebno izdanje

iMall kategorija: Religija i duhovnost , izlog trgovine: Inspiracija

zvijezdice: 0.0

Knjiga Najlakši način otkriva kako: ukloniti negativne programe koji utječu na vaše planove, ciljeve, odluke i rezultate; biti otvoreni i fleksibilni za primanje idealnih rješenja iz inspiracije; biti u miru bez obzira na sve što se oko vas događa; mentalno se podesiti za odbacivanje uvjerenja koja govore da je vaš život stresan; biti efektivniji i produktivniji.


Naučit ćete: preuzeti stopostotnu odgovornost za rješavanje problema; stvoriti savršen odgovarajući odnos za sebe; koristiti moć uma za dobivanje jasnoće i cilja; otkriti tko ste doista, svoje urođene talente i svrhu u životu.


Najlakši način Mabel Katz govori kako ponovno otkriti svoj identitet i slobodu kroz Ho'oponopono u svim područjima svog života. Svi oni koji će pročitati ovu knjigu pronaći će prave bisere mudrosti koji će im omogućiti da otkriju vlastiti identitet i slobodu.
 

Naša najniža cijena:
118,00 kn

Već od 5 kn mjesečno

Redovna cijena:
134,14 kn

Cijena s popustom za plaćanje uplatom ili pouzećem:
118,00 kn

Kartice jednokratno:
125,00 kn

Kartice 2-12 rata:
130,69 kn / već od 10,89 kn/mj

Kartice 13-24 rate:
134,14 kn / već od 5,59 kn/mj

Spremi u listu želja

Artikal je u ponudi iMall trgovine

Inspiracija Kontaktiraj iMall trgovinu!

Sigurna kupnja

iMall zaštita kupaca pokriva Vašu cijelu narudžbu - iznos artikala i poštarinu. Kupnja u iMall trgovačkom centru je zato 100% sigurna! Više »

Načini plaćanja

Kupovinu možete platiti pouzećem (gotovinom po primitku pošiljke), uplatom po predračunu ili karticama American Express, Diners, Visa, MasterCard ili Maestro. Više »

Poštarina i dostava

Iznos poštarine ovisi o masi artikala i broju paketa. Sve Vaše kupnje iMall dostavlja na cijelom području Hrvatske u roku 3 do 5 radna dana! Više »

Slični artikli u ponudi:

Thawte Mastercard Maestro Visa Verified by Visa Mastercard Securecode Diners American Express Corvus

Radimo na prilagodbi stranica za Vašu inačicu Internet Explorer preglednika.

Preporučujemo Vam da preuzmete noviji internet preglednik kao što je Mozilla Firefox, Google Chrome ili Internet Explorer 9 kako bi odmah pristupili iMallu.