Što je iMall? iMall je internet trgovački centar gdje i Vi možete otvoriti trgovinu - brzo i besplatno! Više o iMall-u »

Komplet o odgoju i prehrani

iMall kategorija: Knjige za djecu , izlog trgovine: Naklada Nika

zvijezdice: 0.0

101 način kako pokazati djetetu da ga volite

Ova knjižica očarat će Vas svojom toplinom, duhovitošću, jednostavnošću a, što je najvažnije, podsjetit će Vas kako je zapravo lako pokazati djetetu da ga volite, i to na najmanje 101 način. Budite kreativni i ne zaboravite ni jedan dan pokazati svojoj djeci da ih volite! 

 

Uspješan roditelj, uspješno dijete

Roditeljska zadaća je zahtjevna – različite djetetove razvojne faze roditelje stavljaju pred brojne izazove. Upravo zbog toga, u najvećem dijelu ove knjige govori se o teškoćama u odgoju djece i kako ih prevladati te stvoriti skladan odnos s djecom.

Kašice

Stiglo je vrijeme za dohranu, a ne znate s kojim namirnicama započeti te kada i na koji način uvoditi nove okuse u život vaše bebe? Ili vam jednostavno nedostaje ideja za pripremu ukusnih kašic

Naša najniža cijena:
107,50 kn

215,00Popust 50%

Već od 5 kn mjesečno

Redovna cijena:
122,31 kn

Cijena s popustom za plaćanje uplatom ili pouzećem:
107,50 kn

Kartice jednokratno:
113,99 kn

Kartice 2-12 rata:
119,17 kn / već od 9,93 kn/mj

Kartice 13-24 rate:
122,31 kn / već od 5,10 kn/mj

Spremi u listu želja

Artikal je u ponudi iMall trgovine

Naklada Nika Kontaktiraj iMall trgovinu!

Sigurna kupnja

iMall zaštita kupaca pokriva Vašu cijelu narudžbu - iznos artikala i poštarinu. Kupnja u iMall trgovačkom centru je zato 100% sigurna! Više »

Načini plaćanja

Kupovinu možete platiti pouzećem (gotovinom po primitku pošiljke), uplatom po predračunu ili karticama American Express, Diners, Visa, MasterCard ili Maestro. Više »

Poštarina i dostava

Iznos poštarine ovisi o masi artikala i broju paketa. Sve Vaše kupnje iMall dostavlja na cijelom području Hrvatske u roku 3 do 5 radna dana! Više »

Slični artikli u ponudi:

Thawte Mastercard Maestro Visa Verified by Visa Mastercard Securecode Diners American Express Corvus

Radimo na prilagodbi stranica za Vašu inačicu Internet Explorer preglednika.

Preporučujemo Vam da preuzmete noviji internet preglednik kao što je Mozilla Firefox, Google Chrome ili Internet Explorer 9 kako bi odmah pristupili iMallu.