Što je iMall? iMall je internet trgovački centar gdje i Vi možete otvoriti trgovinu - brzo i besplatno! Više o iMall-u »

SOL Tracks V8 White OnEar

iMall kategorija: Dodaci za kućno ozvučenje , izlog trgovine: Audio Hi-Fi

zvijezdice: 0.0

V8 zvučni sustav omogućava duboke niske tonove (bas), jasne vokale kao i nešto manje izražene srednje i visoke tonove. Koncepcija ovih slušalica omogućava da dubok bas ne prigušuje srednje i visoke tonove. Same slušalice se mogu odvojiti od stalka i mogu se kupiti u raznim bojama kao i sam stalak ili kablovi. Stalak je rađen FlexTech tehnologijom i praktički se ne može slomiti. FACEBOOK : http://www.facebook.com/SolRepublicHrvatska?ref=hl

Naša najniža cijena:
328,11 kn

Rasprodano

Spremi u listu želja

Artikal je u ponudi iMall trgovine

PC-market Kontaktiraj iMall trgovinu!

Sigurna kupnja

iMall zaštita kupaca pokriva Vašu cijelu narudžbu - iznos artikala i poštarinu. Kupnja u iMall trgovačkom centru je zato 100% sigurna! Više »

Načini plaćanja

Kupovinu možete platiti pouzećem (gotovinom po primitku pošiljke), uplatom po predračunu ili karticama American Express, Diners, Visa, MasterCard ili Maestro. Više »

Poštarina i dostava

Iznos poštarine ovisi o masi artikala i broju paketa. Sve Vaše kupnje iMall dostavlja na cijelom području Hrvatske u roku 3 do 5 radna dana! Više »

Thawte Mastercard Maestro Visa Verified by Visa Mastercard Securecode Diners American Express Corvus

Radimo na prilagodbi stranica za Vašu inačicu Internet Explorer preglednika.

Preporučujemo Vam da preuzmete noviji internet preglednik kao što je Mozilla Firefox, Google Chrome ili Internet Explorer 9 kako bi odmah pristupili iMallu.