Što je iMall? iMall je internet trgovački centar gdje i Vi možete otvoriti trgovinu - brzo i besplatno! Više o iMall-u »

iLine Set Mobilnih Kablova

iMall kategorija: Dodaci za kućno ozvučenje , izlog trgovine: Ostalo

zvijezdice: 0.0

iLine
priključci za glazbu

Jedinstvena hook-up priključna oprema

Imajte pravi priključak uvijek pri ruci
Jeste li se ikad našli u situaciji u kojoj niste imali pravi priključak koji Vam je potreban? Uz iLine prenosive glazbene priključke nikada nećete biti u bezizlaznoj situaciji.
iLine komplet sadrži šest visoko-kvalitetnih audio priključaka (sa praktičnim torbom), dizajniranih kako bi osigurali mnogobrojne mogućnosti korisnicima smartphone-a, tableta, MP3 playera i prijenosnih računala sa alatima koji su im potrebni za obradu signala i audio-kabliranje.
iLine je kao "svestrani švicarski nož" u glazbenom svijetu kabela.

Kvaliteta zvuka uz zlatnu oplatu
Poznato je da je zlato odličan izbor materijala u mnogim stvarima, pa je tako svoju primjenu našlo u završetcima audio-kabela zbog svojih svojstava otpornosti na koroziju. No također postignuta je i ravnoteža izgleda i dizajna.
iLine je dodatkom zlatne oplate (24K) dizajniran za reprodukciju i prijenos kristalno čistog audio zvuka. Uz visoku čistoću bakrenih vodiča (anti-oksidni), izuzetno otporan oklop za zaštitu od vanjskih smetnji i nisko-kapacitivnu izolacija za trajno konzerviranje, iLine je dizajniran da traje "vječno".
Ova kombinacija materijala Vam daje ništa manje nego najbolji mogući prijenos signala za čistu kvalitetu zvuka. Krajnji priključci su također pametno dizajnirani kako bi odgovarali svakom smartphone uređaju, te usto označeni različitim bojama za brzu i jednostavnu identifikaciju njihove funkcionalnosti.

Svestranost primjene
iLine Komplet priključaka se može primjeniti u širokom raspon mobilnih i audio aplikacija uključujući pretvaranje stereo signala za mono, povečavajući duljinu kabela za slušalice (uvijek koristeći ugrađen mikrofon) ili za jednostavno povezivanje mobilnog uređaja ili laptopa sa DJ-a ili stereo opremom.

Sadržaj kabela u iLine prenosivim glazbenim priključcima:

1. Mono izlazni adapter
Ovaj kabel pretvara 3.5mm stereo izlaz na 6.35mm mono signal. Idealan je za slanje stereo izlaznog signala iz Vašeg uređaja u mono ulaz uređaja kao što je pojačalo za gitaru ili mono ulaz za zvučnike. Možete ga koristiti i za spajanje iRig i AmpliTube postavki sa Vašeg uređaja na pojačalo za gitaru pojačalo. Duljina mono izlaznog adaptera je 30cm.

2. Ulazno-izlazni produžetak
Povećava duljinu izlaznog priključka Vašeg uređaja i usto poboljšava ulazni signal i daje dodatnu mogućnost korištenja mikrofona. Predviđen je za korištenje iRig, iRig MIC, iRig MIC Cast komponenti ili naglavnih slušalica sa povećanom slobodom kretanja. Sastoji se od TRRS muškog i TRRS ženskog priključka duljine 60cm.

3. Stereo Aux kabel
Stereo aux priključak je u najv

  • Brand: iKmultimedia
  • Vrsta: iLine

Naša najniža cijena:
475,00 kn

Rasprodano

Spremi u listu želja

Artikal je u ponudi iMall trgovine

Agramccessoires Kontaktiraj iMall trgovinu!

Sigurna kupnja

iMall zaštita kupaca pokriva Vašu cijelu narudžbu - iznos artikala i poštarinu. Kupnja u iMall trgovačkom centru je zato 100% sigurna! Više »

Načini plaćanja

Kupovinu možete platiti pouzećem (gotovinom po primitku pošiljke), uplatom po predračunu ili karticama American Express, Diners, Visa, MasterCard ili Maestro. Više »

Poštarina i dostava

Iznos poštarine ovisi o masi artikala i broju paketa. Sve Vaše kupnje iMall dostavlja na cijelom području Hrvatske u roku 3 do 5 radna dana! Više »

Thawte Mastercard Maestro Visa Verified by Visa Mastercard Securecode Diners American Express Corvus

Radimo na prilagodbi stranica za Vašu inačicu Internet Explorer preglednika.

Preporučujemo Vam da preuzmete noviji internet preglednik kao što je Mozilla Firefox, Google Chrome ili Internet Explorer 9 kako bi odmah pristupili iMallu.