Što je iMall? iMall je internet trgovački centar gdje i Vi možete otvoriti trgovinu - brzo i besplatno! Više o iMall-u »

Rastjerivač mačaka i manjih životinja 300, Silverline gardenSystem, Sweden

iMall kategorija: Ostalo , izlog trgovine: Rastjerivači nametnika

zvijezdice: 0.0

Silverline® Pest Control gardenSystem® uređaji predstavljaju jedinstveni skup kvalitetnih elektronskih proizvoda koji će vaš dom i vrt čuvati od različitih vrsta štetočina. Vodeći se prirodnim načinom komunikacije životinja, ovi proizvodi su razvijeni kako bi učinkovito rastjerivali sve neželjene životinje i insekte. Originalna tehnika korištena u seriji Silverline® čini da je svaki od proizvoda posebno prilagođen specifičnoj životinji ili insektu kojega želite otjerati. I to u potpunosti bez uporabe otrova ili drugih štetnih materijala!

Rastjerivač mačaka i manjih životinja 300™ (Cat & Animal Free 300™) koristi naprednu shemu emitiranja zvuka visoke frekvencije za učinkovito rastjerivanje mačaka, pasa i malih životinja iz vrta, a za kontrolu koristi senzor pokreta. Senzor pokreta detektira kretanje unutar 15 metara ispred rastjerivača i automatski aktivira funkciju rastjerivanja.

Bilo kakav pokret unutar zaštićenog područja uključit će rastjerivač koji će početi emitirati zvuk visoke frekvencije koji je neugodan za mačke, pse i male životinje. Ovakav način rastjerivanja djeluje na životinje tako što će one promijeniti svoj način kretanja i potražiti druga područja u kojima će se moći zadržavati. Ovaj zvuk visoke frekvencije u potpunosti je bezopasan za sve životinje i ljude.

Cat & Animal Free 300™ uređaj opremljen je sa stroboskopskim LED svjetlom kako bi se pojačao efekt rastjerivanja tijekom noći. Radi na baterije, a može se također spojiti na 12V/DC 500 mA adapter napajanja. Ovaj uređaj je konstruiran da izdrži kišu i snijeg, ali se ne bi trebao uranjati u vodu.

Specifikacije

  • Za vanjsku uporabu
  • Bezopasan za ljude i životinje
  • Ne utječe na električnu opremu
  • Način djelovanja: PirPlus™, ChaseLight™, AH-Hz Speaker™, A-Frequency™, tipka za frekvenciju
  • IPX4™ – otporan na kišu iz svih smjerova
  • Pokriva površinu do 300 m2
  • Baterije LR14 (6 kom) – nisu uključene u paketu
  • Težina 0.35 kg, dimenzije 170x90x75 mm
  • Certifikati: CE oznaka, RoHS, DEKRA GS, IPX4
  • Dodatne informacije na www.tec-nordia.hr/rastjerivac-macaka-zivotinja-300/pid/11

Svi Silverline® gardenSystem® uređaji uspješno su dizajnirani, razvijeni i predstavljeni u Švedskoj te se proizvode u skladu s najvišim zahtjevima stupnja kvalitete, očuvanja okoliša, društvene odgovornosti i sigurnosnih standarda EU-a.

Njihova se učinkovitost temelji na preko 10 godina razvoja i iskustva (proučavanja, testiranja, dokazanog iskustva u ponašanju i rastjerivanju glodavaca), te povrh svega na dugogodišnjem zadovoljstvu i povjerenju kupaca. Svi su uređaji testirani na Sveučilištu

Naša najniža cijena:
799,00 kn

Već od 37 kn mjesečno

Spremi u listu želja

Artikal je u ponudi iMall trgovine

Tec Nordia Kontaktiraj iMall trgovinu!

Redovna cijena:
901,08 kn

Cijena s popustom za plaćanje uplatom ili pouzećem:
799,00 kn

Kartice jednokratno:
839,19 kn

Kartice 2-12 rata:
877,73 kn / već od 73,14 kn/mj

Kartice 13-24 rate:
901,08 kn / već od 37,55 kn/mj

Sigurna kupnja

iMall zaštita kupaca pokriva Vašu cijelu narudžbu - iznos artikala i poštarinu. Kupnja u iMall trgovačkom centru je zato 100% sigurna! Više »

Načini plaćanja

Kupovinu možete platiti pouzećem (gotovinom po primitku pošiljke), uplatom po predračunu ili karticama American Express, Diners, Visa, MasterCard ili Maestro. Više »

Poštarina i dostava

Iznos poštarine ovisi o masi artikala i broju paketa. Sve Vaše kupnje iMall dostavlja na cijelom području Hrvatske u roku 3 do 5 radna dana! Više »

Thawte Mastercard Maestro Visa Verified by Visa Mastercard Securecode Diners American Express Corvus

Radimo na prilagodbi stranica za Vašu inačicu Internet Explorer preglednika.

Preporučujemo Vam da preuzmete noviji internet preglednik kao što je Mozilla Firefox, Google Chrome ili Internet Explorer 9 kako bi odmah pristupili iMallu.