Što je iMall? iMall je internet trgovački centar gdje i Vi možete otvoriti trgovinu - brzo i besplatno! Više o iMall-u »

Rastjerivač krtica i voluharica 1250, Silverline gardenSystem, Sweden

iMall kategorija: Ostalo , izlog trgovine: Rastjerivači nametnika

zvijezdice: 0.0

Silverline® Pest Control gardenSystem® uređaji predstavljaju jedinstveni skup kvalitetnih elektronskih proizvoda koji će vaš dom i vrt čuvati od različitih vrsta štetočina. Vodeći se prirodnim načinom komunikacije životinja, ovi proizvodi su razvijeni kako bi učinkovito rastjerivali sve neželjene životinje i insekte. Originalna tehnika korištena u seriji Silverline® čini da je svaki od proizvoda posebno prilagođen specifičnoj životinji ili insektu kojega želite otjerati. I to u potpunosti bez uporabe otrova ili drugih štetnih materijala!

Mnoge vrste krtica i sličnih glodavaca imaju loš vid, ali dobro razvijeni sluh. Oni mogu osjetiti i najslabije vibracije tla što ih upozorava na opasnost.

Silverline® Rastjerivač krtica i voluharica 1250™ (Vole & Mole Free 1250™ ) rabi napredni sustav s dvostrukim generatorima vibracija, što ga čini najmoćnijim rastjerivačem krtica na tržištu.

Uređaj emitira zvučne valove niske frekvencije koji će omesti krtice i potaknuti ih da napuste određeno područje. Najbolje će rezultate pružit u glinastom tlu u kojem se zvučni valovi niske frekvencije šire na optimalan način, gdje će pokriti do 1250 m2. Uređaj također djeluje u pjeskovitom tlu, ali pokriva manju površinu.

Vole & Mole Free 1250™ uređaje je otporan na kišu i snijeg, ali se ne smije uranjati u vodu.

Specifikacije

Za vanjsku uporabu

Način djelovanja: A-Frequency™

Otporan na kišu i snijeg - IPX4

Pokriva površinu do 1250 m2

Radi na baterije LR20 1.5V – nisu u paketu

Težina 0.24 kg, dimenzije 435x80x80 mm

Certifikati: CE oznaka, RoHS

Dodatne informacije na www.tec-nordia.hr/rastjerivac-krtica-voluharica-1250/pid/10

Svi Silverline® gardenSystem® uređaji uspješno su dizajnirani, razvijeni i predstavljeni u Švedskoj te se proizvode u skladu s najvišim zahtjevima stupnja kvalitete, očuvanja okoliša, društvene odgovornosti i sigurnosnih standarda EU-a.

Njihova se učinkovitost temelji na preko 10 godina razvoja i iskustva (proučavanja, testiranja, dokazanog iskustva u ponašanju i rastjerivanju glodavaca), te povrh svega na dugogodišnjem zadovoljstvu i povjerenju kupaca. Svi su uređaji testirani na Sveučilištu u Lundu, imaju CE, DEKRA GS i RoHS certifikate, uređaji za vanjsku uporabu imaju IPX4 certifikat protiv kiše, te dolaze s 2-godišnjim jamstvom koje se može produžiti za još jednu godinu na ukupno 3 godine.

Uz to, vođeni idejom očuvanja prirode, svi proizvodi imaju neznatan utjecaj na okoliš jer se sve jedinice odlikuju izuzetno malom potrošnjom energije te rastjeruju štetočine bez ikakve uporabe otrova ili bilo kakvih štetnih tvari,

Naša najniža cijena:
399,00 kn

Već od 18 kn mjesečno

Spremi u listu želja

Artikal je u ponudi iMall trgovine

Tec Nordia Kontaktiraj iMall trgovinu!

Redovna cijena:
450,60 kn

Cijena s popustom za plaćanje uplatom ili pouzećem:
399,00 kn

Kartice jednokratno:
419,70 kn

Kartice 2-12 rata:
438,94 kn / već od 36,58 kn/mj

Kartice 13-24 rate:
450,60 kn / već od 18,78 kn/mj

Sigurna kupnja

iMall zaštita kupaca pokriva Vašu cijelu narudžbu - iznos artikala i poštarinu. Kupnja u iMall trgovačkom centru je zato 100% sigurna! Više »

Načini plaćanja

Kupovinu možete platiti pouzećem (gotovinom po primitku pošiljke), uplatom po predračunu ili karticama American Express, Diners, Visa, MasterCard ili Maestro. Više »

Poštarina i dostava

Iznos poštarine ovisi o masi artikala i broju paketa. Sve Vaše kupnje iMall dostavlja na cijelom području Hrvatske u roku 3 do 5 radna dana! Više »

Thawte Mastercard Maestro Visa Verified by Visa Mastercard Securecode Diners American Express Corvus

Radimo na prilagodbi stranica za Vašu inačicu Internet Explorer preglednika.

Preporučujemo Vam da preuzmete noviji internet preglednik kao što je Mozilla Firefox, Google Chrome ili Internet Explorer 9 kako bi odmah pristupili iMallu.