Što je iMall? iMall je internet trgovački centar gdje i Vi možete otvoriti trgovinu - brzo i besplatno! Više o iMall-u »

Magic Hose - fleksibilno crijevo dužine 22,5m

iMall kategorija: Ostalo , izlog trgovine: Cjelokupna ponuda

zvijezdice: 5.0

Fleksibilno crijevo Magic Hose

Set uključuje: cijevo za vodu, konektore, prskalicu sa raznim mogućnostima za raspršivanje vode

Magic Hose - fleksibilno crijevo za vodu. Rasteže se 3 ( tri ) puta više od svoje stvarne dužine. Nakon uporabe vraća se u prvobitan oblik. Lako se slaže, ne ''petlja'' se, ne zauzima mnogo prostora. Lagano, kompaktno, rastezljivo, posebno dizajnirano u svrhu izbjegavanja ''oštrih pregiba'', nakon upotrebe u roku od nekoliko sekundi se vraća u prvobitnu veličinu. Sastavljeno od kvalitetnih materijala te osigurava dugi vijek trajanja. 

Naša najniža cijena:
152,49 kn

299,00Popust 49%

Rasprodano

Spremi u listu želja

Artikal je u ponudi iMall trgovine

Pikabooshop Kontaktiraj iMall trgovinu!

Sigurna kupnja

iMall zaštita kupaca pokriva Vašu cijelu narudžbu - iznos artikala i poštarinu. Kupnja u iMall trgovačkom centru je zato 100% sigurna! Više »

Načini plaćanja

Kupovinu možete platiti pouzećem (gotovinom po primitku pošiljke), uplatom po predračunu ili karticama American Express, Diners, Visa, MasterCard ili Maestro. Više »

Poštarina i dostava

Iznos poštarine ovisi o masi artikala i broju paketa. Sve Vaše kupnje iMall dostavlja na cijelom području Hrvatske u roku 3 do 5 radna dana! Više »

Thawte Mastercard Maestro Visa Verified by Visa Mastercard Securecode Diners American Express Corvus

Radimo na prilagodbi stranica za Vašu inačicu Internet Explorer preglednika.

Preporučujemo Vam da preuzmete noviji internet preglednik kao što je Mozilla Firefox, Google Chrome ili Internet Explorer 9 kako bi odmah pristupili iMallu.