Što je iMall? iMall je internet trgovački centar gdje i Vi možete otvoriti trgovinu - brzo i besplatno! Više o iMall-u »

PCD-222 1-2 Precizni wave maker kontrolorer

iMall kategorija: Oprema , izlog trgovine: Pumpe

zvijezdice: 0.0

Kontrolorer za kontroliranje DC2 i DC3 wavemaker pumpi Kontrolorer sa najviše kombinacija, ima 4 kombinacije/moda 1 kombinacija/mode 2 pumpe sa 6 sekcija brzine, brzina pumpa je neovisna jedna o drugoj. 2 kombinacija/mode Plimni ciklus, pumpe rade automatski po plimnom ciklusu, ciklus se mijenja svakih 120 minuta. 3 kombinacija/mode 1 pumpa radi po podesivim postavkama od strane korisnika, druga po plimnom ciklusu, pumpa u plimnom ciklusu počinje sa najslabijom snagom u trajanju od 5 sekundi a zatim se narednih 10-60 sekundi pojacava do maxium. 4 kombinacija/ mode 1 pumpa radi po podesivim postavkama od strane korisnika/podešava se vrijeme rada (intervali) a drugoj pumpi se podešava brzina, kada se podesi brzina tada pumpa mijenja brzine od 1-6 u 6 sekundi, te 10 sekundi u najačoj brzini (sekunde su podesive, 10 sekundi je deafult) i nakon toga 4 sekunde u najslabijoj kombinaciji.

Naša najniža cijena:
525,00 kn

700,00Popust 25%

Već od 24 kn mjesečno

Spremi u listu želja

Artikal je u ponudi iMall trgovine

EleganceReef Kontaktiraj iMall trgovinu!

Redovna cijena:
592,50 kn

Cijena s popustom za plaćanje uplatom ili pouzećem:
525,00 kn

Kartice jednokratno:
551,84 kn

Kartice 2-12 rata:
577,16 kn / već od 48,10 kn/mj

Kartice 13-24 rate:
592,50 kn / već od 24,69 kn/mj

Sigurna kupnja

iMall zaštita kupaca pokriva Vašu cijelu narudžbu - iznos artikala i poštarinu. Kupnja u iMall trgovačkom centru je zato 100% sigurna! Više »

Načini plaćanja

Kupovinu možete platiti pouzećem (gotovinom po primitku pošiljke), uplatom po predračunu ili karticama American Express, Diners, Visa, MasterCard ili Maestro. Više »

Poštarina i dostava

Iznos poštarine ovisi o masi artikala i broju paketa. Sve Vaše kupnje iMall dostavlja na cijelom području Hrvatske u roku 3 do 5 radna dana! Više »

Thawte Mastercard Maestro Visa Verified by Visa Mastercard Securecode Diners American Express Corvus

Radimo na prilagodbi stranica za Vašu inačicu Internet Explorer preglednika.

Preporučujemo Vam da preuzmete noviji internet preglednik kao što je Mozilla Firefox, Google Chrome ili Internet Explorer 9 kako bi odmah pristupili iMallu.