Što je iMall? iMall je internet trgovački centar gdje i Vi možete otvoriti trgovinu - brzo i besplatno! Više o iMall-u »

Zamka za kukce Bordmodell™, Silverline, Sweden

iMall kategorija: Ostalo , izlog trgovine: Rastjerivači nametnika

zvijezdice: 0.0

Zamka za kukce s UV svjetlom i ljepljivim kartonima koji hvataju muhe i druge kukce

Električna zamka za kukce je najefikasniji način hvatanja muha i drugih insekata. Koristi se u prehrambenoj industriji, trgovinama sa hranom, ribarnicama, mesnicama, barovima, restoranima, kuhinjama, javnih prostorima, skladištima, laboratorijima, ...
Manji, kućni modeli , djeluju na isti način koristeći posebno UV svjetlo za privlačenje muha i drugih kukaca. Aparati djeluju nečujno, te su pouzdano efikasni ekološki uništavači letećih insekata.

Poseban izvor UV svjetla (2x6W) privlači insekte koji se zalijepe na karton sa ljepilom i tu ostaju blokirani. Pokriva površinu od 25 m2. Ljepljive je kartone moguće mijenjati.
U paketu sa uređajem Zamka za kukce Bordmodell (stolni model) se nalaze 3 ljepljiva kartona. Dodatne ljepljive kartone je moguće dodatno naručiti.

Specifikacije:
• Za unutrašnju uporabu
• Bezopasan za okolinu
• Ne utječe na električnu opremu
• Način djelovanja: UV svjetlo i ljepljivi listovi (3 kom u osnovnom pakiranju)
• Pokriva površinu od 25 m2
• Izlazna snaga 12 W, 230 V
• Jamstvo – 2 godine
• Certifikati : CE oznaka

Silverline® Pest Control gardenSystem® uređaji predstavljaju jedinstveni skup kvalitetnih elektronskih proizvoda koji će vaš dom i vrt čuvati od različitih vrsta štetočina. Vodeći se prirodnim načinom komunikacije životinja, ovi proizvodi su razvijeni kako bi učinkovito rastjerivali sve neželjene životinje i insekte. Originalna tehnika korištena u seriji Silverline® čini da je svaki od proizvoda posebno prilagođen specifičnoj životinji ili insektu kojega želite otjerati. I to u potpunosti bez uporabe otrova ili drugih štetnih materijala!

Svi Silverline® gardenSystem® uređaji su dizajnirani i razvijeni u Švedskoj te se proizvode u skladu s najvišim zahtjevima stupnja kvalitete, očuvanja okoliša, društvene odgovornosti i sigurnosnih standarda EU-a. Njihova se učinkovitost temelji na preko 10 godina razvoja i iskustva (proučavanja, testiranja, dokazanog iskustva u ponašanju i rastjerivanju glodavaca), te povrh svega na dugogodišnjem zadovoljstvu i povjerenju kupaca.

Svi su uređaji testirani na Sveučilištu u Lundu, imaju CE, DEKRA GS i RoHS certifikate, uređaji za vanjsku uporabu imaju IPX4 certifikat protiv kiše, te dolaze s 2-godišnjim jamstvom koje se može produžiti za još jednu godinu na ukupno 3 godine.

Uz to, vođeni idejom očuvanja prirode, svi proizvodi imaju neznatan utjecaj na okoliš jer se sve jedinice odlikuju izuzetno malom potrošnjom energije te rastjeruju štetočine bez ikakve uporabe otrova ili bilo kakvih štetnih tvari.

 

Naša najniža cijena:
119,40 kn

199,00Popust 40%

Već od 5 kn mjesečno

Spremi u listu želja

Artikal je u ponudi iMall trgovine

Tec Nordia Kontaktiraj iMall trgovinu!

Redovna cijena:
135,71 kn

Cijena s popustom za plaćanje uplatom ili pouzećem:
119,40 kn

Kartice jednokratno:
126,47 kn

Kartice 2-12 rata:
132,23 kn / već od 11,02 kn/mj

Kartice 13-24 rate:
135,71 kn / već od 5,65 kn/mj

Sigurna kupnja

iMall zaštita kupaca pokriva Vašu cijelu narudžbu - iznos artikala i poštarinu. Kupnja u iMall trgovačkom centru je zato 100% sigurna! Više »

Načini plaćanja

Kupovinu možete platiti pouzećem (gotovinom po primitku pošiljke), uplatom po predračunu ili karticama American Express, Diners, Visa, MasterCard ili Maestro. Više »

Poštarina i dostava

Iznos poštarine ovisi o masi artikala i broju paketa. Sve Vaše kupnje iMall dostavlja na cijelom području Hrvatske u roku 3 do 5 radna dana! Više »

Slični artikli u ponudi:

Artime - Sweetcolor sat

Oblik

0.0 zvijezdice

268,00 kn

335,00Popust 20%

Gorenje ledomat IMC 1200 B

Gorenje

0.0 zvijezdice

1.151,50 kn

1.175,00Popust 2%

Artime - Abstract sat

Oblik

0.0 zvijezdice

268,00 kn

335,00Popust 20%

Artime - Wildcolor sat

Oblik

0.0 zvijezdice

268,00 kn

335,00Popust 20%

Artime - Triangle sat

Oblik

0.0 zvijezdice

268,00 kn

335,00Popust 20%

Artime - Forest sat

Oblik

0.0 zvijezdice

268,00 kn

335,00Popust 20%

Thawte Mastercard Maestro Visa Verified by Visa Mastercard Securecode Diners American Express Corvus

Radimo na prilagodbi stranica za Vašu inačicu Internet Explorer preglednika.

Preporučujemo Vam da preuzmete noviji internet preglednik kao što je Mozilla Firefox, Google Chrome ili Internet Explorer 9 kako bi odmah pristupili iMallu.