Što je iMall? iMall je internet trgovački centar gdje i Vi možete otvoriti trgovinu - brzo i besplatno! Više o iMall-u »

Rastjerivač komaraca 25, Silverline gardenSystem, Sweden

iMall kategorija: Ostalo , izlog trgovine: Rastjerivači nametnika

zvijezdice: 0.0

Rastjerivač komaraca 25™ (Mosquito Free 25™) koristi tehnologiju zvuka s prilagođenim frekvencijama koja će odbijati ženke komaraca koje grizu.
Samo oplođene ženke komaraca grizu jer trebaju krv za razvoj jajašaca. Mužjaci komaraca se hrane sokovima biljaka. Korištene frekvencije stvaraju zvučnu kulisu sličnu rojevima mužjaka komaraca. To će aktivirati prirodno ponašanje ženki komaraca da se odmaknu od mužjaka komaraca jer su već oplođene.
Frekvencijsko područje ultrazvuka može se namjestiti uporabom tipke sa strane uređaja. Obje frekvencije su jednako učinkovite u rastjerivanju komaraca.

Specifikacije
• Za unutrašnju uporabu
• Bezopasan za djecu, mačke, pse, ptice i ribe
• Ne utječe na električnu opremu
• Način djelovanja: A-FrequencyTM, AH-Hz SpeakerTM
• Pokriva površinu do 25 m2
• Izlazna snaga 1W, 230V
• Težina 0.08 kg, dimenzije 89x62x60 mm
• Certifikati: CE oznaka, RoHS, DEKRA GS
• 25261 Mosquito Free 25TM, Miljöcenter AB, Švedska
• Dodatne informacije na http://www.tec-nordia.hr/rastjerivac-komaraca-25/pid/6

Silverline® Pest Control gardenSystem® uređaji predstavljaju jedinstveni skup kvalitetnih elektronskih proizvoda koji će vaš dom i vrt čuvati od različitih vrsta štetočina. Vodeći se prirodnim načinom komunikacije životinja, ovi proizvodi su razvijeni kako bi učinkovito rastjerivali sve neželjene životinje i insekte. Originalna tehnika korištena u seriji Silverline® čini da je svaki od proizvoda posebno prilagođen specifičnoj životinji ili insektu kojega želite otjerati. I to u potpunosti bez uporabe otrova ili drugih štetnih materijala!

Svi Silverline® gardenSystem® uređaji su dizajnirani i razvijeni u Švedskoj te se proizvode u skladu s najvišim zahtjevima stupnja kvalitete, očuvanja okoliša, društvene odgovornosti i sigurnosnih standarda EU-a. Njihova se učinkovitost temelji na preko 10 godina razvoja i iskustva (proučavanja, testiranja, dokazanog iskustva u ponašanju i rastjerivanju glodavaca), te povrh svega na dugogodišnjem zadovoljstvu i povjerenju kupaca.

Svi su uređaji testirani na Sveučilištu u Lundu, imaju CE, DEKRA GS i RoHS certifikate, uređaji za vanjsku uporabu imaju IPX4 certifikat protiv kiše, te dolaze s 2-godišnjim jamstvom koje se može produžiti za još jednu godinu na ukupno 3 godine.

Uz to, vođeni idejom očuvanja prirode, svi proizvodi imaju neznatan utjecaj na okoliš jer se sve jedinice odlikuju izuzetno malom potrošnjom energije te rastjeruju štetočine bez ikakve uporabe otrova ili bilo kakvih štetnih tvari.

 

 

Naša najniža cijena:
249,00 kn

Već od 11 kn mjesečno

Spremi u listu želja

Artikal je u ponudi iMall trgovine

Tec Nordia Kontaktiraj iMall trgovinu!

Redovna cijena:
281,67 kn

Cijena s popustom za plaćanje uplatom ili pouzećem:
249,00 kn

Kartice jednokratno:
262,39 kn

Kartice 2-12 rata:
274,40 kn / već od 22,87 kn/mj

Kartice 13-24 rate:
281,67 kn / već od 11,74 kn/mj

Sigurna kupnja

iMall zaštita kupaca pokriva Vašu cijelu narudžbu - iznos artikala i poštarinu. Kupnja u iMall trgovačkom centru je zato 100% sigurna! Više »

Načini plaćanja

Kupovinu možete platiti pouzećem (gotovinom po primitku pošiljke), uplatom po predračunu ili karticama American Express, Diners, Visa, MasterCard ili Maestro. Više »

Poštarina i dostava

Iznos poštarine ovisi o masi artikala i broju paketa. Sve Vaše kupnje iMall dostavlja na cijelom području Hrvatske u roku 3 do 5 radna dana! Više »

Slični artikli u ponudi:

Zamka za kukce Bordmodell™, Silverline, Sweden

Tec Nordia

0.0 zvijezdice

119,40 kn

199,00Popust 40%

Artime - Forest sat

Oblik

0.0 zvijezdice

268,00 kn

335,00Popust 20%

Artime - Sweetcolor sat

Oblik

0.0 zvijezdice

268,00 kn

335,00Popust 20%

Zamka za kukce Vaggmodell™, Silverline, Sweden

Tec Nordia

0.0 zvijezdice

89,40 kn

149,00Popust 40%

Artime - Abstract sat

Oblik

0.0 zvijezdice

268,00 kn

335,00Popust 20%

Artime - Triangle sat

Oblik

0.0 zvijezdice

268,00 kn

335,00Popust 20%

Thawte Mastercard Maestro Visa Verified by Visa Mastercard Securecode Diners American Express Corvus

Radimo na prilagodbi stranica za Vašu inačicu Internet Explorer preglednika.

Preporučujemo Vam da preuzmete noviji internet preglednik kao što je Mozilla Firefox, Google Chrome ili Internet Explorer 9 kako bi odmah pristupili iMallu.