Što je iMall? iMall je internet trgovački centar gdje i Vi možete otvoriti trgovinu - brzo i besplatno! Više o iMall-u »

Drvena slova - slova za lijepljenje 1

iMall kategorija: Učenje i istraživanje , izlog trgovine: Drveni ukrasi

zvijezdice: 0.0

Drvena slova za lijepljenje - veličina 1

Drvena slova za lijepljenje - ukrasna slova za ukrašavanje dječjih soba (vrata, ormara,...). Slova sadrže cijelu hrvatsku i englesku abecedu, a mogu se naručiti kao bojana i nebojana. Veličina su oko 4 cm (slova s kvačicom, a slova bez kvačica oko 3,5 cm). Rade se ručno iz šperploče topole i bojaju eko bojama na bazi vode. Bojana slova mogu se naručiti u slijedećim bojama : crvena, žuta, zelena, tamno plava, svjetlo plava, narančasta, bijela, roza i ljubičasta. Nebojana slova daju Vam mogućnost da ih obojate i ukrasite samostalno.
Na svako slovo stavljamo samoljepivu traku pomoću kojih se slova mogu zalijepiti na neku glatku površinu.

Prilikom narudžbe izaberite broj željenih slova, a u napomeni narudžbe ili mailom nam javite o kojem se imenu ili natpisu radi.

Nastojimo da svi naši proizvodi ne budu samo komadi drva koje je netko prebacivao iz stroja u stroj, a Vi procijenite koliko smo u tome uspjeli!

Naša najniža cijena:
4,00 kn

Već od 0 kn mjesečno

Spremi u listu želja

Artikal je u ponudi iMall trgovine

Obrt za eko igračke Kontaktiraj iMall trgovinu!

Redovna cijena:
5,75 kn

Cijena s popustom za plaćanje uplatom ili pouzećem:
4,00 kn

Kartice jednokratno:
5,44 kn

Kartice 2-12 rata:
5,64 kn / već od 0,47 kn/mj

Kartice 13-24 rate:
5,75 kn / već od 0,24 kn/mj

Sigurna kupnja

iMall zaštita kupaca pokriva Vašu cijelu narudžbu - iznos artikala i poštarinu. Kupnja u iMall trgovačkom centru je zato 100% sigurna! Više »

Načini plaćanja

Kupovinu možete platiti pouzećem (gotovinom po primitku pošiljke), uplatom po predračunu ili karticama American Express, Diners, Visa, MasterCard ili Maestro. Više »

Poštarina i dostava

Iznos poštarine ovisi o masi artikala i broju paketa. Sve Vaše kupnje iMall dostavlja na cijelom području Hrvatske u roku 3 do 5 radna dana! Više »

Thawte Mastercard Maestro Visa Verified by Visa Mastercard Securecode Diners American Express Corvus

Radimo na prilagodbi stranica za Vašu inačicu Internet Explorer preglednika.

Preporučujemo Vam da preuzmete noviji internet preglednik kao što je Mozilla Firefox, Google Chrome ili Internet Explorer 9 kako bi odmah pristupili iMallu.