Što je iMall? iMall je internet trgovački centar gdje i Vi možete otvoriti trgovinu - brzo i besplatno! Više o iMall-u »

Drveno vozilo - Vlakić s imenom

iMall kategorija: Bicikli, koturaljke i vozila , izlog trgovine: Drvene igračke

zvijezdice: 0.0

Drvena lokomotiva koja za sobom vuće vagone u obliku slova. Tako može nastati vlakić s imenom. Sve igračke su rađene od punog drva johe, ručnim radom i za njhovu izradu treba jako puno vremena. 

Izaberite koliko Vam je potrbno vagona + lokomotiva i zadnji vagon (ako želite) i u komentaru narudžbe ili mailom nam javite koje Vam je ime potrebno.

Nastojimo da svi naši proizvodi ne budu samo komadi drva koje je netko prebacivao iz stroja u stroj, a Vi procijenite koliko smo u  

Naša najniža cijena:
16,20 kn

18,00Popust 10%

Već od 0 kn mjesečno

Redovna cijena:
19,49 kn

Cijena s popustom za plaćanje uplatom ili pouzećem:
16,20 kn

Kartice jednokratno:
18,24 kn

Kartice 2-12 rata:
19,02 kn / već od 1,59 kn/mj

Kartice 13-24 rate:
19,49 kn / već od 0,81 kn/mj

Spremi u listu želja

Artikal je u ponudi iMall trgovine

Obrt za eko igračke Kontaktiraj iMall trgovinu!

Sigurna kupnja

iMall zaštita kupaca pokriva Vašu cijelu narudžbu - iznos artikala i poštarinu. Kupnja u iMall trgovačkom centru je zato 100% sigurna! Više »

Načini plaćanja

Kupovinu možete platiti pouzećem (gotovinom po primitku pošiljke), uplatom po predračunu ili karticama American Express, Diners, Visa, MasterCard ili Maestro. Više »

Poštarina i dostava

Iznos poštarine ovisi o masi artikala i broju paketa. Sve Vaše kupnje iMall dostavlja na cijelom području Hrvatske u roku 3 do 5 radna dana! Više »

Thawte Mastercard Maestro Visa Verified by Visa Mastercard Securecode Diners American Express Corvus

Radimo na prilagodbi stranica za Vašu inačicu Internet Explorer preglednika.

Preporučujemo Vam da preuzmete noviji internet preglednik kao što je Mozilla Firefox, Google Chrome ili Internet Explorer 9 kako bi odmah pristupili iMallu.