Što je iMall? iMall je internet trgovački centar gdje i Vi možete otvoriti trgovinu - brzo i besplatno! Više o iMall-u »

Drveno vozilo - Slon 1

iMall kategorija: Bicikli, koturaljke i vozila , izlog trgovine: Drvene igračke

zvijezdice: 0.0

Drveno vozilo - Slon

Slon - drveno vozilo. Drvena igračka na kotačima. Radi se ručno iz punog drveta johe, svi dijelovi su drveni i u potpunosti je prirodna igračke jer ne sadrži nikakve lakove i premaze. Zbog toga u trenutku kada je dijete preraste i prestane biti zanimljiva kao igračka, može poslužiti kao materijal za razvoj dječje kreativnosti. Uz malo boje (naša preporuka su tempere) dijete može ukrasiti svoju igrački i napraviti lijepi ukras te imati trajnu uspomenu na svoje djetinjstvo.

Veličina 1 - 6 x 5 cm

Nastojimo da svi naši proizvodi ne budu samo komadi drva koje je netko prebacivao iz stroja u stroj, a Vi procijenite koliko smo u tome uspjeli!

Naša najniža cijena:
12,00 kn

Već od 0 kn mjesečno

Redovna cijena:
14,76 kn

Cijena s popustom za plaćanje uplatom ili pouzećem:
12,00 kn

Kartice jednokratno:
13,83 kn

Kartice 2-12 rata:
14,41 kn / već od 1,20 kn/mj

Kartice 13-24 rate:
14,76 kn / već od 0,62 kn/mj

Spremi u listu želja

Artikal je u ponudi iMall trgovine

Obrt za eko igračke Kontaktiraj iMall trgovinu!

Sigurna kupnja

iMall zaštita kupaca pokriva Vašu cijelu narudžbu - iznos artikala i poštarinu. Kupnja u iMall trgovačkom centru je zato 100% sigurna! Više »

Načini plaćanja

Kupovinu možete platiti pouzećem (gotovinom po primitku pošiljke), uplatom po predračunu ili karticama American Express, Diners, Visa, MasterCard ili Maestro. Više »

Poštarina i dostava

Iznos poštarine ovisi o masi artikala i broju paketa. Sve Vaše kupnje iMall dostavlja na cijelom području Hrvatske u roku 3 do 5 radna dana! Više »

Thawte Mastercard Maestro Visa Verified by Visa Mastercard Securecode Diners American Express Corvus

Radimo na prilagodbi stranica za Vašu inačicu Internet Explorer preglednika.

Preporučujemo Vam da preuzmete noviji internet preglednik kao što je Mozilla Firefox, Google Chrome ili Internet Explorer 9 kako bi odmah pristupili iMallu.