Što je iMall? iMall je internet trgovački centar gdje i Vi možete otvoriti trgovinu - brzo i besplatno! Više o iMall-u »

Drvena životinja - Delfin 1

iMall kategorija: Akcijske figure , izlog trgovine: Drvene igračke

zvijezdice: 0.0

Delfin - drvena životinja. Drvena igračka u obliku delfina. Igračka koja dolazi u tri veličine. Rade se u ručno iz punog drveta johe, svi dijelovi su drveni i u potpunosti je prirodna igračka jer ne sadrživi nikakve lakove i premaze. Zbog toga u trenutku kada je dijete preraste i prestane biti zanimljiva kao igračka, može poslužiti kao materijal za razvoj dječje kreativnosti. Uz malo boje (naša preporuka su tempere) dijete može ukrasiti svoju igračku i napraviti lijepi ukras te imati trajnu uspomenu na svoje djetinjstvo.

Veličina 1 - 5,5 x 3,5 cm

Nastojimo da svi naši proizvodi ne budu samo komadi drva koje je netko prebacivao iz stroja u stroj, a Vi procijenite koliko smo u tome uspjeli!

Naša najniža cijena:
5,60 kn

7,00Popust 20%

Već od 0 kn mjesečno

Spremi u listu želja

Artikal je u ponudi iMall trgovine

Obrt za eko igračke Kontaktiraj iMall trgovinu!

Redovna cijena:
7,56 kn

Cijena s popustom za plaćanje uplatom ili pouzećem:
5,60 kn

Kartice jednokratno:
7,13 kn

Kartice 2-12 rata:
7,40 kn / već od 0,62 kn/mj

Kartice 13-24 rate:
7,56 kn / već od 0,32 kn/mj

Sigurna kupnja

iMall zaštita kupaca pokriva Vašu cijelu narudžbu - iznos artikala i poštarinu. Kupnja u iMall trgovačkom centru je zato 100% sigurna! Više »

Načini plaćanja

Kupovinu možete platiti pouzećem (gotovinom po primitku pošiljke), uplatom po predračunu ili karticama American Express, Diners, Visa, MasterCard ili Maestro. Više »

Poštarina i dostava

Iznos poštarine ovisi o masi artikala i broju paketa. Sve Vaše kupnje iMall dostavlja na cijelom području Hrvatske u roku 3 do 5 radna dana! Više »

Thawte Mastercard Maestro Visa Verified by Visa Mastercard Securecode Diners American Express Corvus

Radimo na prilagodbi stranica za Vašu inačicu Internet Explorer preglednika.

Preporučujemo Vam da preuzmete noviji internet preglednik kao što je Mozilla Firefox, Google Chrome ili Internet Explorer 9 kako bi odmah pristupili iMallu.