Što je iMall? iMall je internet trgovački centar gdje i Vi možete otvoriti trgovinu - brzo i besplatno! Više o iMall-u »

Baby Phone [92349]

iMall kategorija: Zdravlje i sigurnost , izlog trgovine: Audio i video nadzor djeteta

zvijezdice: 5.0

Analogni baby phone s dometom signala na otvorenom do 150 metara. Uređaju imaju dva kanala za komunikaciju, mjeri temperaturu u prostoriji i orpmeljeni su novom VOX funkcijom (kada dijete spava uređaj automatski odlazi u stand-by način rada i uključuje se ako dijete zaplače). Antene su meke i savitljive. Uz uređaj dolazi AC adapter,a može korisititi i obične AA baterije (nisu uključene u pakiranju)

Naša najniža cijena:
517,00 kn

Već od 24 kn mjesečno

Redovna cijena:
583,49 kn

Cijena s popustom za plaćanje uplatom ili pouzećem:
517,00 kn

Kartice jednokratno:
543,45 kn

Kartice 2-12 rata:
568,39 kn / već od 47,37 kn/mj

Kartice 13-24 rate:
583,49 kn / već od 24,31 kn/mj

Spremi u listu želja

Artikal je u ponudi iMall trgovine

Kvantum-tim Kontaktiraj iMall trgovinu!

Sigurna kupnja

iMall zaštita kupaca pokriva Vašu cijelu narudžbu - iznos artikala i poštarinu. Kupnja u iMall trgovačkom centru je zato 100% sigurna! Više »

Načini plaćanja

Kupovinu možete platiti pouzećem (gotovinom po primitku pošiljke), uplatom po predračunu ili karticama American Express, Diners, Visa, MasterCard ili Maestro. Više »

Poštarina i dostava

Iznos poštarine ovisi o masi artikala i broju paketa. Sve Vaše kupnje iMall dostavlja na cijelom području Hrvatske u roku 3 do 5 radna dana! Više »

Thawte Mastercard Maestro Visa Verified by Visa Mastercard Securecode Diners American Express Corvus

Radimo na prilagodbi stranica za Vašu inačicu Internet Explorer preglednika.

Preporučujemo Vam da preuzmete noviji internet preglednik kao što je Mozilla Firefox, Google Chrome ili Internet Explorer 9 kako bi odmah pristupili iMallu.