Što je iMall? iMall je internet trgovački centar gdje i Vi možete otvoriti trgovinu - brzo i besplatno! Više o iMall-u »

iMall poklon bonovi

iMall poklon bonove dijelimo svim našim vjernim korisnicima - bilo da su registirani na iMallu ili nas prate preko Facebooka ili Twittera. Svaki dan dijelimo po nekoliko poklon bonova putem kojih možete ostvariti popust na kupovinu, besplatnu dostavu ili neka druga ugodna iznenađenja.

Na dobivenim poklon bonovina nalazi se Vaš poklon bon kod. Kako bi ostvarili pogodnosti navedene u bonu u 4. koraku narudžbe unesite navedeni kod kako bi Vam obračunali popust, besplatnu dostavu ili neku drugu pogodnost navedenu na samom kuponu!

Registrirajte se na iMall ili nas pratite na Facebooku ili Twitteru - možda je sljedeći poklon bon Vaš! iMall na Facebooku iMall na Twitteru

Trenutne promocije:

Silver Sport Cup: Posjetitelji Silver Sport Cupa u Novigradu koji su dobili kupon mogu iskoristiti 50,00 kn popusta za sve narudžbe iznad 300 kn. Prilikom narudžbe unesite svoj kod kako bi ostvarili popust!

Popust na kupovinu: Dobiveni poklon bon u obliku popusta iskoristite u 4. koraku narudžbe upisom Vašeg koda!

Besplatna dostava: Ostvarite besplatnu dostavu Vaše naruždbe upisom Vašeg poklon bon koda u 4. koraku narudžbe!

Thawte Mastercard Maestro Visa Verified by Visa Mastercard Securecode Diners American Express Corvus

Radimo na prilagodbi stranica za Vašu inačicu Internet Explorer preglednika.

Preporučujemo Vam da preuzmete noviji internet preglednik kao što je Mozilla Firefox, Google Chrome ili Internet Explorer 9 kako bi odmah pristupili iMallu.